کد خبر: 3602699
تاریخ انتشار : ۰۳ خرداد ۱۳۹۶ - ۰۸:۰۵

زکات راهکاری مهم برای زدودن فقر از جامعه است

گروه معارف: رئیس اداره تبلیغات اسلامی چرام گفت: زکات راهکاری مهم برای زدودن فقر از جامعه است که این مهم نیازمند فرهنگ‌سازی است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از کهگیلویه و بویراحمد، به نقل از روابط عمومی تبلیغات اسلامی کهگیلویه و بویراحمد، حجت‌الاسلام عبدالله نعمتی‌پور، رئیس اداره تبلیغات اسلامی چرام روز گذشته، دوم خردادماه در نشست شورای زکات چرام، اظهار کرد: زکات موجب حفظ آرامش و برکت مال برای مسلمانان می‌شود و در جامعه اسلامی زکات راهکاری مهم برای زدودن فقر از جامعه است که این مهم نیازمند فرهنگ‌سازی است.
وی در ادامه پرداخت زکات و هزینه‌کرد درست آن را موجب تحقق عدالت اجتماعی دانست و عنوان کرد: با توجه به اینکه دین اسلام دینی عدالت‌محور است، تاکیدهای فراوانی در قرآن کریم و روایات اسلامی درباره اهمیت پرداخت زکات شده است.
رئیس اداره تبلیغات اسلامی چرام خاطرنشان کرد: پرداخت زکات به کاهش ناهنجاری‌ها و ساماندهی زندگی فقرا منجر می‌شود و توسعه جامعه اسلامی را شتاب می دهد.
حجت‌الاسلام عبدالله نعمتی‌پور تصریح کرد: این اداره آمادگی لازم برای اطلاع‌رسانی اهمیت زکات در نشست با مبلغین، روحانیون مستقر و هجرت در روستاها را دارد.
وی یادآور شد: با توجه به نقش مؤثر زکات در فقرزدایی و اصلاح جامعه باید از ظرفیت ائمه جمعه برای توسعه و ترویج فرهنگ زکات در جامعه به عنوان یک ضرورت استفاده کنیم.
captcha