کد خبر: 3632430
تاریخ انتشار : ۲۹ مرداد ۱۳۹۶ - ۱۳:۲۸

سخنرانان هفته دولت گفتمان امام، انقلاب و رهبری را تبیین کنند

گروه سیاست و اقتصاد: رئیس شورای سیاست‌گذاری ائمه جمعه کهگیلویه و بویراحمد گفت: سخنرانان هفته دولت گفتمان امام، انقلاب و رهبری را تبیین و اشتباهات گذشته را جبران کنند که این به نفع نظام و انقلاب است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از کهگیلویه و بویراحمد، حجت‌الاسلام صفدر پناهی، رئیس شورای سیاست‌گذاری ائمه جمعه کهگیلویه و بویراحمد امروز، 29 مردادماه در نشست ستاد بزرگداشت هفته دولت، اظهار کرد: در سال‌های گذشته هفته دولت گزارش کار توسط مسئولان پیش از خطبه‌های نماز ارائه می‌شد اما تاکنون برای این کار صحبتی نشده است.
وی در خصوص پرداختن به ساده زیستی دولتمردان در این هفته، افزود: مطرح کردن موضوع ساده زیستی دولتمردان با توجه به حقوق‌های نجومی وزرا و مسئولان خنده‌دار است.
رئیس شورای سیاست‌گذاری ائمه جمعه کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه خدمات ارائه شده در این هفته مطرح شود، اضافه کرد: ساده زیستی در بین مسئولان عوض شده از من آخوند گرفته تا وزرا و رئیس‌جمهور این موضوع دیده نمی‌شود.
حجت‌الاسلام پناهی با اشاره به ترورهای ناجوانمردانه سال‌های ابتدای انقلاب، اضافه کرد: در مسئله انتخابات گذشته در همین خصوص مظلومیتی به امام و یاران امام وارد شد که باید این اشتباهات زمان انتخابات جبران شود.
وی بیان کرد: وقت آن رسیده که‌ مسئولان با همدلی و همراهی بدون خط بندی و مرزبندی‌های سیاسی جنایت‌های منافقین کور دل  را که از جنایت‌های داعش بدتر بود را بازگو کنند.
رئیس شورای سیاست‌گذاری ائمه جمعه کهگیلویه و بویراحمد ابراز کرد: مسائل و مرزبندی‌های سیاسی در این خصوص ارزش‌های نظام و انقلاب را زیر سؤال می‌برد که سخنرانان هفته دولت بدون توجه به گرایش‌ها سیاسی در این زمینه وارد شوند و گفتمان امام، نظام و رهبری را تبیین و اشتباهات گذشته را جبران کنند که این به نفع نظام و انقلاب است.
منبع: فارس
captcha