کد خبر: 3632756
تاریخ انتشار : ۳۰ مرداد ۱۳۹۶ - ۱۰:۲۲

تهیه سند جامع و راهبردی بقاع متبرکه کهگیلویه و بویراحمد

گروه معارف: مدیرکل اوقاف و امور خیریه کهگیلویه و بویراحمد از تهیه سند جامع و راهبردی بقاع متبرکه خبر داد و گفت: طبق این سند ظرفیت یابی بقاع متبرکه در راستای فرمایشات مقام معظم رهبری مبنی بر تبدیل بقاع متبرکه به قطب فرهنگی کشور در نظر گرفته شده است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از کهگیلویه و بویراحمد، حجت‌الاسلام سیدنورالله جنتی‌پور، مدیرکل اوقاف و امور خیریه کهگیلویه و بویراحمد روز گذشته، 29 مردادماه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: اوقاف و امور خیریه با توجه به وظیفه و رسالت خود، در سه حوزه اساسی بقاع متبرکه، موقوفات و حوزه قرآن فعالیت می‌کند.
وی با بیان اینکه سازمان در حال تهیه سند جامع و راهبردی بقاع متبرکه است، بیان کرد: طبق این سند ظرفیت یابی بقاع متبرکه در راستای فرمایشات مقام معظم رهبری مبنی بر تبدیل بقاع متبرکه به قطب فرهنگی کشور در نظر گرفته شده است.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه اجرای این سند در چند استان کشور آغاز شده، افزود: استان کهگیلویه و بویراحمد از مواهب طبیعی خوبی برخوردار بوده که با کار فرهنگی می‌توان گردشگری مذهبی در این زمینه را ماندگار کرد.
حجت‌الاسلام جنتی‌پور استان را از استان‌های هدف این چشم‌انداز دانست و اضافه کرد: ظرفیت‌های خوبی در حوزه گردشگری مذهبی در استان وجود دارد که به‌صورت مطلوب از آنها استفاده نمی‌شود.
وی معرفی استان کهگیلویه و بویراحمد و مکان‌های گردشگری مذهبی استان را از اهداف این سند عنوان کرد و یادآور شد: سند چشم‌انداز بقاع متبرکه کهگیلویه و بویراحمد توسط مرکز پژوهش‌های سازمان اوقاف و امور خیریه کشور تهیه شد.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه کهگیلویه و بویراحمد هدف از تهیه این سند را شناسایی ظرفیت‌های فرهنگی، مذهبی و گردشگری بقاع متبرکه استان و برنامه‌ریزی‌های لازم به منظور استفاده مناسب‌‌تر از این ظرفیت‌ها اعلام کرد.
حجت‌الاسلام جنتی‌پور ابراز کرد: در این سند تلاش شده تا از ظرفیت‌های فرهنگ و ارشاد اسلامی، میراث فرهنگی، تبلیغات اسلامی، راه و شهرسازی و سایر دستگاه‌ها جهت خدمات‌رسانی در کنار بقاع متبرکه و ایجاد گردشگری استفاده مطلوب صورت گیرد.
وی نقش رسانه‌ها به‌خصوص صدا و سیما را در این راستا مؤثر برشمرد و خاطرنشان کرد: معرفی ظرفیت‌های گردشگری مذهبی کهگیلویه و بویراحمد در رسانه ملی نقش مؤثری در شناسایی و رونق صنعت گردشگری مذهبی استان دارد.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه مکان‌های مذهبی و بقاع متبرکه بیشترین گردشگر را در این استان دارند، تصریح کرد: متاسفانه تاکنون به درستی در راستای این موضوع تبلیغات عملی صورت نگرفته است.
حجت‌الاسلام جنتی‌پور افزود: سازمان اوقاف و امور خیریه کارهای خوبی حتی به‌صورت کاملا رایگان در جوار بقاع متبرکه انجام می‌دهد که این فعالیت‌ها در سند چشم انداز پیش‌بینی می‌شود.
وی با بیان اینکه سازمان اوقاف به تنهایی قادر به موفقیت در انجام فعالیت‌ها نبوده و نیازمند همکاری و تعامل با همه نهادها و دستگاه‌های اجرایی است، از رسانه‌های مکتوب و مجازی به‌خصوص صدا و سیما خواست جهت تبیین سند جامع و راهبردی بقاع متبرکه و همچنین معرفی ظرفیت‌های گردشگری مذهبی در سطح ملی تلاش کنند.
captcha