به گزارش
خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) از کهگیلویه و بویراحمد، حجتالاسلام محمدحسین گردان، مسئول سابق عقیدتی سپاه فتح کهگیلویه و بویراحمد امروز، پنجم شهریورماه در جمع خبرنگاران فعال حوزه بسیج رسانه، اظهار کرد: از رمضان سال 1374 اعزامی از قم در کانون بسیج جوانان یاسوج با استخدام زبان جدید ویژه جوانان با بحث تمرکز و ارتباط آن با معنویت و سازندگی فعالیت خویش را آغاز کردهام.

وی با اشاره به اینکه در آن زمان بیش از 6 هزار بسیجی را آموزش دادهام، گفت: استقبال از برنامههای بنده خیلی مطلوب بوده است.
این فعال فرهنگی استان کهگیلویه و بویراحمد، تهران و نیشابور در خصوص ماجرای ماندن خویش در یاسوج، با اشاره به اینکه ثبات در تلاش مسئله مهمی است، عنوان کرد: ریشم را به مراکز اعزام ندادهام، چراکه نمیتوانستم مخاطبانم را ارضای اطلاعاتی کنم، همچنین دندان طمع را کندم و این سبب شد که فعالیت من در یاسوج 22 سال طول بکشد.
عدم وابستگی به هیچ گروه سیاسیحجتالاسلام گردان مستقل بودن خویش وعدم وابستگی به جناح و گروه خاصی را در این استان ازجمله مشکلات پیش روی خود هم در قدیم و اکنون ذکر کرد و افزود: در این زمینه صدماتی بر من وارد شد و انگهایی بر من چسباندند، بسیاری از مساجد و محافل را از دست دادم اما تحمل کردم و بارها از لیدرها گله و شکایت میکردم اما خبری از پیگیری نبود.
وی در ادامه خاطرنشان کرد: اگر سرگذشت من در استان کهگیلویه و بویراحمد را بازگو کنم در نوع خودش یک رنجنامه است، ضمن اینکه آیتالله ملک حسینی پدر و پسر لطف ویژهای به من داشتند و دارند و با حضور در جلسات درس من، باعث تشویق من میشدند.
انتقاد از تمامی دستگاه های فرهنگی کهگیلویه و بویراحمداین محقق و مدرس حوزه علمیه قم با گلایه شدید از تمامی دستگاههای فرهنگی این استان، تصریح کرد: هیچ کدام در طول این 22 سال سراغی از من نگرفتند، اصلا شاید من متون ضد انقلاب و ضد اسلام تدریس میکردم چرا اینها اینقدر بی توجه بودند؟ بنده ضمن مبلغ بودنم، طراح فرهنگی نیز هستم و از همین جا اعلام میکنم اگر طرحی و یا برنامهای بر زمین مانده، آماده همکاری با دستگاههای اجرایی و فرهنگی را دارم.

حجتالاسلام گردان با اشاره به اینکه در کشور و از جمله این استان، قرارگاه فرهنگی نداریم، بیان کرد: در کهگیلویه و بویراحمد که غیرت و ناموس پرستی حرف اول را میزند، رنگ مسائل اجتماعی از جمله حجاب رنگ باخته است و این موضوع متوجه مسئولان اجرایی است.
سبک بیان مسائل فرهنگی در یاسوجوی در خصوص سبک بیان مسائل در مدت این 22 سال در یاسوج، اضافه کرد: تحلیل برنامههای دینی در قالب روانشناسی، گفتوگو در مورد راههای رسیدن و سازندگی، تفکر و خلاقیت وارائه سخن مستند از جمله سبک ذکر مطالب بوده است.
جانباز جنگ تحمیلی در سال 62 تا سال 1365 در ادامه اظهارات خویش یکی دیگر از مشکلات فرهنگی را ایستادن با فرهنگ در مقابل دین برشمرد و عنوان کرد: باید عادتها را تغییر دهیم و در برابر مسائل کوتاه بیائیم و قانون را فصلالخطاب قرار دهیم.
حجتالاسلام گردان ادامه استمرار کار فرهنگی و فواید آن را انس گرفتن و رفاقت، بروزرسانی عمیق اطلاعات و یارسازی فرهنگی اعلام کرد.
توصیه به دیگر مبلغانوی با توصیه به دیگر مبلغین اعزامی، بیان کرد: شناخت جوانان به شکل کامل، تدریس کتاب العقل و الجهل و ترویج فرهنگ شمع بودن از نکاتی است که لازم است مبلغین مورد توجه قرار دهند.
دبیر سابق سپاه تهران توجه به ترویج فرهنگ جلسات خانگی را به عموم توصیه کرد و افزود: برکت از این خانهها شروع میشود، مثلا در شهر نیشابور خانهای نیست که جلسات خانگی نداشته باشد، ضمن اینکه تشکیل صندوقهای وام از مزایای تشکیل این خانههاست و مسئله ربا نیز کم میشود.
حجتالاسلام گردان در پایان ابراز کرد: یاسوج کارگاه علمی و فکری من بوده، ضمن اینکه جاذبههای مردم لر، نیر قابل ستایش است.