زهرا رشیدی، دبیر هنرستان سیسخت در گفتوگو با
خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) از کهگیلویه و بویراحمد، اظهار کرد: بنده در رشته معماری در دانشگاه یزد تحصیل کردم و خط کوفی را از یکی از اساتید یاد گرفتهام.
وی با اشاره به اینکه 11 سال است که به طور مداوم در حال فعالیت خط کوفی تزئینی هستم، افزود: کار سختی است و شبهایی بوده که تا صبح بیدار بودم و کار کردم، ضمن اینکه من هم میتوانم خط کوفی را بخوانم و هم بنویسم.

این هنرمند قرآنی سی سختی با بیان اینکه 3 کتابچه آموزشی و بیش از 30 تابلو در این زمینه کار کردهام، یادآور شد: تاکنون در کارگاههای آموزشی ویژه اساتید و دانشجویان یزد و کاشان به عنوان مدرس شرکت کردم.
رشیدی مهمترین مشکل حوزه خویش را عدم حمایت و شناسایی خط کوفی از سوی انجمن خوشنویسان کشور ذکر کرد و افزود: این خط هنوز تعریف نشده و نمیدانند که کسانی هستند که در این زمینه درحال فعالیت هستند.
وی با اشاره به اینکه خط کوفی، خط کتیبهنگاری است، تصریح کرد: چندروز پیش یک کارگاه آموزشی کوفی در بافت گلیم و گچمه با حضور اساتیدی از کاشان و یزد و با همکاری میراث فرهنگی و ارشاد اسلامی دنا در سیسخت برگزار شده، ضمن اینکه کار در این زمینه میتواند برای جوانان این استان اشتغالزایی ایجاد کند.

این هنرمند فعال سیسختی از برگزاری کلاس آموزشی خط کوفی تزئینی با شرکت 5 هنرجو در انجمن خوشنویسی ارشاد اسلامی دنا خبر داد و سفره قلمکاری بر روی چوب، سنگ، پارچه، گلدوزی، نقاشی و... با تغییرات مختلف را از برنامههای اجرایی آینده خویش برشمرد.
رشیدی خط کوفی را شامل نوشتاری و ترسیمی که خود شامل تزئینی و بنائی است، اعلام و ابراز کرد: وسایل مورد نیاز کار من قلم، کاغذ و وسایل گواش است.

وی از حوزه هنری، انجمن خوشنویسان و اداره ارشاد اسلامی در ترویج خط کوفی و احیای آن تقاضای کمک کرد.