به گزارش
خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) از کهگیلویه و بویراحمد، زهرا داوودی نوشت: محرم و صفر در پیش است ماههایی که اسلام را زنده نگه داشته و همه ما را با شور حسینی به یاد اباعبدالله و 72 یارش میاندازد، صحرای کربلا، عطش کودکان و دستان بریده اباالفضل العباس(ع) همیشه ماندگار است.
در آن گرمای سوزان سپاه اموی آب فرات را بر اهل بیت(ع) بستند تا آنان تسلیم شوند. حضرت اباالفضل(ع) که لبهاى خشکیده و چهرههاى پریشان فرزندان برادر و دیگر یاران را از شدت تشنگى میدید، قلب مهربانش آتش گرفت. با این حال به لشکریان کفر حمله کرد، تا راهى گشوده و کودکان را سیراب کند.
در روز دهـم محرم شدت بانگ العطش کودکان دلش را بیشتر به درد آورد، مشکى برداشت و در میان صفوف به هم فشرده دشمنان خدا رفـت، بـا آنـان درآویخت و از فرات دورشان ساخت، لحظه ای مشتى آب برداشت تا تشنگى خود را بـرطرف کند، لیکن مهربانى او اجازه نداد که قبل از برادر و کودکانش سیراب شود، پس آب را فرو ریخت.
همه ما بارها و بارها واقعه تلخ عاشورا و تاسوعای حسینی را شنیدهایم که امام حسین(ع) و خانواده ایشان در صحرای کربلا چه رنجها و سختیها کشیدند تشنگی انسان را از پای در میآورد و سیراب کردن افراد تشنه ثواب و اجر بسیاری دارد.
آبرسانی و سیراب کردن تشنگان از بالاترین تقربها و شایستهترین اعمال است. رساندن آب به تشنگان و سیراب کردن آنان به قدری اهمیت دارد که در روایات اسلامی، صدقه آب به عنوان بهترین صدقه معرفی شده و ثواب سیراب کردن با ثواب آزاد کردن بنده برابری می کند.
برای سیراب کردن مردم احادیثی ذکر شده که توجه شما را به ثواب آن جلب میکند :
«هر که تشنهای را آب دهد خدایش از کوزه پر آب بهشتی که پرمهر است او را سیراب میسازد و هر که به مؤمنی یک مشت آب بدهد خدا وی را از آتش آزاد میکند و هر کس به تشنهکامی در بیابان آب برساند با پیغمبران خدا وارد حوضهای قدس بهشتی میشود.
«و یا 5 نفرند که در قبرهایشان هستند در حالی که پرونده آنها باز و ثواب اعمالشان در آن نوشته میشود: کسی که نخلی (درختی) بکارد، کسی که چاه آبی حفر کند، کسی که مسجدی بنا کند، کسی که کتاب مفیدی بنویسد و کسی که فرزند صالح برجای بگذارد».
به همین دو حدیث بسنده میکنیم اما بدون شک احادیث بسیاری در ثواب آب رساندن مطرح شده است که در ثواب دنیوی و اخروی و برای به دست آوردن آنها باید سالها عبادت کرد اما سیراب کردن تشنگان یعنی ره صد ساله را یک شبه رفتن.
در حدیث دوم گفته شد کسی که چاه آبی حفر کند اجر عظیمی دارد آنچنان که در روزگاران قدیم برای سیراب کردن مسافرانی که از دیاری به دیار دیگر می رفتند در مسیرشان چاه آب حفر میشد تا بانیان این عمل خیر ثواب آن را کسب کنند.
اکنون برای به دست آوردن این ثواب نیازی به حفر چاه نیست بلکه به صورت ساده تر کافی است یک دستگاه آب سرد کن خریداری و در مکانهای عرصه سلامت مردم قرار دهید تا افراد تشنه سیراب شوند.
تا افرادی که به نیت لب تشنه ی امام حسین (ع) قصد نذری دارند بتوانند یک دستگاه آب سردکن خریداری و در اختیار مجمع خیرین سلامت استان قراردهند و یا اینکه هزینه خرید را به حساب مجمع خیرین سلامت واریز کنند تا نسبت به خرید اقدام شود.
هر دستگاه آبسردکن قیمتی بالغ بر 700 هزار تومان دارد، که چند نفر هم میتوانند بصورت مشارکتی یک دستگاه را خریداری کنند که بدون شک ثواب دنیا و آخرت را خواهند داشت.
امید است با نیات خیرخواهانه شما در پایان ماه صفر 72 دستگاه آب سرد کن تامین گردد و در مراکز درمانی و بخشهای بیمارستانی نصب شود شایان ذکر است در صورت تمایل نذر کنندگان نامشان بر روی دستگاه درج میشود و مجمع خیرین سلامت حافظ این اثر ماندگار خواهد بود.
برای اطلاعات بیشتر میتوانید با شماره تلفن 09173438710 تماس بگیرید یا به مجمع خیرین سلامت استان واقع یاسوج ، خیابان ورزش جنب اداره گاز ، کوچه مولوی یک پلاک 26 مراجعه کنید.
یا مبلغ مورد نظرشان را به حساب بانکی شورای مشارکت زنان رفاه کارت ۵۸۹۴۶۳۷۰۰۰۰۱۸۵۴۶ جاری ۲۲۲۹۴۶۱۵۵ رفاه واریز کنند.
منبع: ایل بانو