به گزارش
خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) از کهگیلویه و بویراحمد، فتاح محمدی، معاون فرهنگی و اجتماعی استاندار کهگیلویه و بویراحمد روز گذشته، 14 شهریورماه به برگزاری کنگره بینالمللی حضرت بیبی حکیمه(س) در استان اشاره کرد و یادآور شد: در این راستا علاوه بر نشستهای استانی، نشستی را در سطح کشوری به همراه دستگاههای متولی استانی با معاون فرهنگی سازمان اوقاف و امور خیریه کشور داشتیم و حجتالاسلام شرفخانی قول دادند که تمام قد در این موضوع ورود پیدا کرده و در این زمینه همکاری کنند.
وی با بیان اینکه این کنگره میتواند تاثیرات و پبامدهای خوبی را در حوزهها و بخشهای مختلف استانی، کشوری و حتی در سطح بینالمللی داشته باشد، اظهار کرد: مقرر شد بعد از انتخابات نشستی را در سطح ملی با حضور معاونین وزارتخانههای مختلف خارجه، فرهنگ و ارشاد اسلامی، علوم، بنیاد بینالمللی امام رضا(ع)، سازمان اوقاف و امور خیریه و دیگر دستگاههای مرتبط در این حوزه برگزار کنیم و دنبال این موضوع هستیم، اما متاسفانه برخی از دستگاهها در استان از آن انگیزه بالا برخوردار نبودند و نیستند.
معاون استاندار کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به نشست اخیرا خود با نماینده مردم شهرستانهای گچساران و باشت در مجلس شورای اسلامی، تصریح کرد: در این نشست توافق شد که در زمینه مسائل مالی این کنگره بینالمللی نگرانی وجود نداشته باشد، ضمن اینکه مکاتبهای نیز انجام و دکتر تاجگردون قول همکاری دادند.
محمدی با بیان اینکه پیشنهاد شده که این کنگره بینالمللی تا پایان سال 96 (فصل زمستان) برگزار شود، اضافه کرد: با توجه به بینالمللی بودن کنگره و تهیه فراخوان مقالات، سرفصل و فهرست مطالب توسط کمیته علمی با مسئولیت دانشگاه یاسوج، پیشنهاد پایان سال مطرح شد.
وی ضمن تقدیر و تشکر از دانشگاه یاسوج از اینکه مسئولیت کمیته علمی این کنگره را پذیرفت، تاکید کرد: دانشگاه یاسوج کار خود را متناسب با انتظارات و همراهی دستگاهها انجام داد و این آمادگی وجود دارد که کار خود را به نحو مطلوب انجام دهند.
معاون فرهنگی و اجتماعی استاندار کهگیلویه و بویراحمد ادامه داد: با توجه به بینالمللی بودن کنگره بی بی حکیمه(س) حداقل 6 ماه فرصت لازم است و در مکاتبه انجام گرفته، تاکید بر برگزاری این کنگره در ماههای آخر سال 96 است.
محمدی اظهار امیدواری کرد: دستگاهها با احساس مسئولیت و تعهدی که نسبت به اهل بیت(ع) دارند، ورود پیدا کنند.
وی ضمن تاکید بر اینکه ترویج فرهنگ اهل بیت(ع) نیاز جامعه امروزی است، خاطرنشان کرد: اگر ما بتوانیم نسبت به این فرهنگ شناخت داشته و عمل کنیم، میتوان آینده فرهنگی و اجتماعی جامعه را تضمین شده دانست.
معاون فرهنگی و اجتماعی استاندار کهگیلویه و بویراحمد ضمن اظهار امیدواری نسبت به برگزاری این کنگره بینالمللی، عنوان کرد: تا لحظهای که فرصت خدمتگزاری فراهم باشد این موضوع را دنبال و اعتقاد و اعتماد دارم که فضل خداوند و خود بی بی حکیمه(س) عنایت به انجام این کار دارند.
یادآور میشود، مرقد و زیارتگاه امامزاده بی بی حکیمه خاتون (س) دختر بلافصل امام هفتم موسی بن کاظم (ع) در 81 کیلومتری و جنوب گچساران در ضلع شرقی روستای بی بی حکیمه (س) از توابع و روستاهای این شهرستان، حد فاصل بندر گناوه به مرکز گچساران (دوگنبدان) در میان تنگه ای بزرگ و طولانی قرار گرفته است.
مرقد مطهر بی بی حکیمه (س) یکی از پرآوازه ترین امامزادههای جنوب کشور بوده که همه ساله پذیرای زائران بسیار زیادی از جنوب کشور و کشورهای حوزه خلیج فارس و شیعه نشین از جمله کویت، بحرین، امارات، قطر و دیگر کشورهای عربی از جمله لبنان، عراق، عربستان و سوریه است.
نخستین کنگره ملی بی بی حکیمه (س) روزهای هفتم و هشتم آبان ماه سال 93 با حضور میهمانان کشوری و استانی در جوار حرم مطهر این امامزاده واجب تکریم برگزار شد.
کنگره بین المللی بی بی حکیمه (س) با تدبیر و رایزنی مسئولان استان کهگیلویه و بویراحمد با بنیاد بین المللی امام رضا (ع)، وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، سازمان مرکزی اوقاف و امور خیریه کشور و هماهنگیهایی که با وزارت امور خارجه صورت می گیرد، بهمن ماه سال 139۶ در این استان برگزار می شود.
منبع: شبستان