به گزارش
خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) از کهگیلویه و بویراحمد، بهنقل از روابط عمومی استانداری کهگیلویه و بویراحمد، علیمحمد احمدی، استاندار کهگیلویه و بویراحمد روز گذشته، 22 مهرماه در دیدار با سعیدیکیا، رئیس بنیاد مستضعفان کشور طرح شهر نمونه اقتصاد مقاومتی شهرستان لنده را با مشارکت این بنیاد پیگیری کرد.
وی افزود: این طرح که به عنوان الگوی اقتصاد مقاومتی در کشور مطرح بوده با تکیه بر توانمندی محلی مردم منطقه و بهرهگیری از ظرفیت بخش غیردولتی اجرا میشود، سبب محرومیت زدائی، ایجاد اشتغال، توسعه اقتصادی و معیشتی مردم منطقه خواهد شد.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد با تشکر از سعیدیکیا، رئیس بنیاد مستضعفان و مدیریت بنیاد علوی به منظور قرار گرفتن شهرستان لنده به عنوان پایلوت محرومیت زدائی و طرح شهر نمونه اقتصاد مقاومتی در این استان، افزود: همه توان و تلاشمان را به کار میبندیم تا این طرح به موفقیت اجرا و به سرانجام برسد و گامی برای رفع محرومیت، توسعه و رشد دیگر مناطق و کل استان باشد.
احمدی با اشاره به اینکه محرومیت و مشکلات در مناطق مختلف این استان زیاد بوده و انتظار این است که جزیرهای عمل نشود، بیان کرد: از این فرصت استفاده میکنیم و همه توان، ظرفیتها را بکار میبندیم و تمام فکر، اندیشه و دغدغهمان در استان این خواهد بود که با اراده و انگیزه پای کار برویم و این طرح را به کل استان تعمیم دهیم.
وی اضافه کرد: در شهرستان لنده علاوه بر اختصاص بودجه استانی، دستگاههای اجرائی استان با تمام توان بنیاد را برای پیشبرد تحقق این امر یاری میکنند.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: برای پیشبرد طرح مدیران مربوطه استان از قلعه گنج کرمان که یکی از این مناطق به عنوان پایلوت در کشور بوده، دیدن خواهند کرد تا از تجربیات و موفقیت این طرح استفاده کنند.
همچنین، سعیدیکیا، رئیس بنیاد مستضعفان کشور نیز گفت: طرح پایلوت اقتصاد مقاومتی شهرستان لنده به بنیاد علوی که زیرمجموعه بنیاد مستضعفان است واگذار شده و با مدیریت این بنیاد به اجرایی میشود.
وی به مسئله اقتصاد مقاومتی مدنظر مقام معظم رهبری و موضوع محرومیتزدائی که از برنامهها و اهداف اصلی این بنیاد است، اشاره کرد و یادآور شد: انتخاب شهرستان لنده به عنوان پایلوت گامی مهم برای توسعه این شهرستان در جهت محرومیتزدائی و رفع مشکلات معیشتی خود بود.
رئیس بنیاد مستضعفان کشور ابراز کرد: از آنجائیکه دکتر احمدی استاندار کهگیلویه و بویراحمد با جدیت و بطور مداوم پیگیر اجرای این طرح است، ما هم به زودی با حضور مسئولین ارشد و کارشناسان این بنیاد با سفر به کهگیلویه و بویراحمد با حضور مدیران استانی در یاسوج برای بررسی فرآیند اجرای طرح جلسهای برگزار خواهیم کرد.
سعیدیکیا یادآور شد: در ادامه این سفر به شهرستان لنده بازدید خواهیم داشت و از نزدیک با مزیتها آشنا خواهیم شد و نحوه آغاز و اجرای طرح مورد بررسی قرار خواهد گرفت.
وی افزود: یزدان پرست به عنوان مدیریت کشوری، این طرح در شهرستان لنده را مدیریت خواهد کرد و مهندسین مشاور این بنیاد نیز متناسب با مزیتها و فرصتهای سرمایهگذاری که در این شهرستان وجود دارد انتخاب و برنامهریزی لازم را به عمل میآورند.
به گفته سعیدیکیا، این طرح در قالب یک پروسه زمانی به مدت چهار سال انجام میشود و در این مدت برروی درآمد، اشتغال و معیشت مردم کار خواهد شد.
بنابر این گزارش، همچنین، فرماندار شهرستان لنده نیز در این نشست گفت: از زمانی که موضوع پایلوت اقتصادی شهرستان لنده مطرح است، هم مردم و هم مسئولین مربوطه استان و شهرستان با آمادگی کامل برای هرگونه همکاری و سرمایه گذاری این بنیاد لحظه شماری میکنند.
کریمینژاد افزود: برای شروع به کار این بنیاد زمین و ساختمان آماده برای واگذاری و استقرار این شرکت فراهم شده است.
وی تصریح کرد: مزیتها و فرصتها هم در این شهرستان احصاء شده است که در اختیار بنیاد علوی و مشاورین این بنیاد قرار خواهد گرفت.
فرماندار شهرستان لنده کشاورزی، صنایع دستی، معادن و حوزه فرهنگی را بخشهای مدنظر فعالیت حوزه بنیاد علوی در شهرستان لنده برشمرد.