کد خبر: 3668665
تاریخ انتشار : ۱۱ آذر ۱۳۹۶ - ۰۹:۰۴

شرح و تفسیر صحیفه سجادیه در دنا/ مهجوریت کتاب

گروه معارف: داور مسابقات صحیفه سجادیه در کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به مهجوریت این کتاب در سطح استان، گفت: در راستای ترویج، شرح و تفسیر صحیفه سجادیه در پاتاوه و سی‌سخت در حال برگزاری است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از کهگیلویه و بویراحمد، سجاد بستام، عضو کانون فرهنگی و هنری شهدای توت نده شهرستان دنا امروز، 11 آذرماه با حضور در دفتر خبرگزاری ایکنای استان، با اشاره به اینکه نهج‌البلاغه و صحیفه سجادیه در این استان مهجور است، اظهار کرد: بنده وظیفه خودم می‌دانم که در ترویج این دو کتاب نورانی بکوشم.
وی با بیان اینکه شرح و تفسیر صحیفه سجادیه در پاتاوه و سی‌سخت در حال برگزاری است، افزود: برنامه داریم تمامی حلقه‌های صالحین دنا، حلقه‌های سجادیه نام بگیرند.
صحیفه سجادیه یک کتاب دعای معمولی نیست
اولین و تنهاترین حافظ کل صحیفه سجادیه در ادامه اضافه کرد: این جلسات پلی برای ارتباط با مردم و انس بیشتر آنها با این کتاب ارزشمند است تا با حکمت‌ها و معجزات کتاب بیشتر آشنا شوند، ضمن اینکه صحیفه سجادیه یک کتاب دعای معمولی نیست که ما آن را برای رفع حاجات بخوانیم بلکه کتابی انسان ساز و سرشار از حکمت است.
بستام خاطرنشان کرد: صحیفه سجادیه محتوای اعتقادی، اخلاقی و اجتماعی دارد که واقعا راه و برنامه به انسان می‌دهد.
وی تدریس قرآن، عترت و نماز در مدارس شهید باهنر و پروین اعتصامی پاتاوه ویژه خواهران و برادران، سخنوری به زبان انگلیسی ویژه کودکان زیر 10 سال و به زبان فارسی مخصوص کودکان و نوجوانان را از برنامه‌های اجرایی در حال برگزاری خویش برشمرد.
این مدرس و مربی معارف اسلامی در شهرستان دنا سخنرانی به روش نوین با موضوعات غلبه بر ترس، اعتماد به نفس، تکنیک‌های سخنرانی و تکنیک را ‌از دیگر برنامه‌های در دست اقدام ذکر کرد.
شرح و تفسیر صحیفه سجادیه در دنا/ مهجوریت کتاب
عدم آشنایی عموم با این کتاب؛ از مشکلات اساسی
بستام عدم آشنایی عموم با این کتاب را از مشکلات اساسی دانست و عنوان کرد: حمایت آموزش و پرورش دنا ستودنی است، ضمن اینکه مرکز تخصصی صحیفه سجادیه در قم نیز از لحاظ تهیه منابع، اعتبار و بودجه و حمایت معنوی، ما را پشتیبانی می‌کنند.
شهرستان دنا به یک برند در حوزه صحیفه سجادیه تبدیل شود
وی با اشاره به اینکه خوشبختانه صحیفه سجادیه از سال آینده جزو دروس دانشجویان سراسر کشور خواهد شد، تصریح کرد: در تلاش هستیم شهرستان دنا به یک برند در حوزه صحیفه سجادیه تبدیل شود، چراکه پتانسیل، استعداد و اشتیاق عموم جهت نشر این کتاب در این شهرستان دیده می‌شود.
 سرداور مسابقات صحیفه سجادیه در فروردین سال آینده، بیان کرد: سال 97 دنا میزبان بزرگترین رخداد فرهنگی و قرآنی با حضور 13 منطقه و شهرستان است که امیدواریم رتبه‌های برتر برای کودکان و نوجوانان این شهرستان باشد، ضمن اینکه وجود مربی و انگیزه سازی این مهم را محقق می‌سازد.
حفظ صحیفه سجادیه در دنا نیازمند یه خوابگاه و مکان برای حافظان است
بستام با اشاره به اینکه حفظ صحیفه سجادیه در دنا نیازمند یه خوابگاه و مکان برای حافظان است، ابراز کرد: آمادگی نشر، تفسیر و حفظ این کتاب نورانی را در سطح استان در صورت حمایت‌های مالی و معنوی داریم.
وی با بیان اینکه یک سال طول کشیده تا حافظ صحیفه سجادیه شدم، خواهرش که حافظ قرآن کریم است را مربی و استاد خویش می‌داند و می‌گوید از وقتی با این کتاب آشنا شدم برکات زیادی را در زندگی خود می‌بینم طوری که مردم دنا ارزش و احترام زیادی برایم قائل هستند و از کلا‌س‌هایم استقبال مطلوبی می‌شود و به طور کلی وقتی نامی از من می‌شود، صحیفه سجادیه به ذهنشان می‌رسد.
تجلیل از سوی آیت‌الله نعیم آبادی
 بستام در جشنواره‌های زیادی شرکت کرده و حائز رتبه شده است.آیت‌الله غلامعلی نعیم آبادی، نماینده ولی فقیه در استان هرمزگان و رئیس شورای سیاست‌گذاری کنگره بین‌المللی امام سجاد(ع) با اهدای لوح تقدیر از سجاد بستام تنها حافظ صحیفه سجادیه در استان کهگیلویه و بویراحمد تجلیل کرد.
شرح و تفسیر صحیفه سجادیه در دنا/ مهجوریت کتاب
captcha