کد خبر: 3692366
تاریخ انتشار : ۲۸ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۳:۴۱

8 مؤسسه قرآنی کهگیلویه و بویراحمد؛ در حال صدور مجوز

گروه فعالیت‌های قرآنی ـ رئیس اداره امور قرآنی تبلیغات اسلامی کهگیلویه و بویراحمد عنوان کرد: 8 مؤسسه قرآنی سطح استان در حال صدور مجوز هستند.

حسین علی‌نسب، رئیس اداره امور قرآنی تبلیغات اسلامی کهگیلویه و بویراحمد در گفت‌وگو با ایکنا، اظهار کرد: دومین جلسه اتحادیه مؤسسات قرآنی با حضور اعضای هیئت مدیره برگزار شده است.
وی هدف از برگزاری این جلسه را ساماندهی مؤسسات قرآنی، راه‌اندازی و شکل‌گیری مؤسسات، و راه‌های جذب اعتبارات مردمی و دولتی عنوان کرد.
رئیس اداره امور قرآنی تبلیغات اسلامی کهگیلویه و بویراحمد در ادامه افزود: 10 محفل انس با قرآن کریم در مدارس، مساجد و روستاها در ایام فاطمیه برگزار خواهد شد.
علی‌نسب از اعطای طرح مدرک تخصصی به حفاظ قرآن کریم از 7 بهمن تا 12 اسفندماه خبر داد و بیان کرد: حفاظ 3 جزء به بالا در بخش خواهران و برادران در همه رده‌های سنی با مراجعه به سایت سازمان ثبت‌نام کنند.
وی در ادامه اضافه کرد: شرط قبولی شرکت در آزمون کتبی، شفاهی و عملیاتی است و به قبول شدگان معادل دیپلم تا معادل دکترا اعطا می‌شود.
رئیس اداره امور قرآنی تبلیغات اسلامی کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به اینکه 8 مؤسسه قرآنی سطح استان در حال صدور مجوز هستند، تصریح کرد: متاسفانه خانه‌های قرآنی‌ای در حال تشکیل پرونده هستند اما مجوز جدید صادر نشده است.
علی‌نسب سومین جلسه ارتقای 40 قاری ممتاز خانم و آقا با حضور استاد سیدجاسم موسوی از خوزستان را از برنامه‌های این اداره تا پایان سال‌جاری ذکر کرد.
وی با انتقاد و گلایه شدید از کمبود اعتبارات قرآنی، یادآور شد: بودجه قرآنی سال به سال کاهش می‌یابد و متاسفانه مسئولین هیچ‌گونه توجهی ندارند.
انتهای پیام

captcha