کد خبر: 3722302
تاریخ انتشار : ۲۲ خرداد ۱۳۹۷ - ۱۳:۴۲

تلاوت قرآن؛ زیباترین موسیقی معنوی

گروه معارف ـ مدیر بنیاد مهدویت و آینده پژوهی و استاد برجسته حوزه و دانشگاه اصفهان زیباترین موسیقی معنوی را تلاوت قرآن دانست و بر تنظیم سبک زندگی مطابق با قرآن تاکید کرد.

ضرورت تنظیم سبک زندگی مطابق با قرآن

به گزارش ایکنا از کهگیلویه و بویراحمد، حجت‌الاسلام مهدی نیلی‌پور، مدیر بنیاد مهدویت و آینده پژوهی و استاد برجسته حوزه و دانشگاه اصفهان روز گذشته، 21 خردادماه در آئین اختتامیه باشکوه‌ترین میهمانی قرآنی و فرهنگی استان کهگیلویه و بویراحمد که در مصلی شهر پاتاوه برگزار شد، گفت: ارتباط با قرآن یکی از عوامل برای تقویت روحی انسان است.
وی با بیان اینکه خانواده‌های قرآنی باید به فرزندان خود افتخار کنند، اظهار کرد: اگر نوجوانان و جوانان در محضر قرآن قرار گیرند، نور قرآن با گوشت و پوست آنها مخلوط می‌شود.
مدیر بنیاد مهدویت و آینده پژوهی و استاد برجسته حوزه و دانشگاه اصفهان اضافه کرد: باید برای فهم، تلاوت و عمل به قرآن تلاش و هیچ گاه از قرآن جدا نشویم، پدران و مادران وقتی فرزندان را سر سفره قرآن می نشانند، در روز قیامت با تاج‌های بهشتی وارد محشر می‌شوند.
حجت‌الاسلام نیلی‌پور یکی از حقوق فرزند نسبت به پدر و مادر را اهل قرآن بودن و تربیت قرآنی دانست و عنوان کرد: فرزندان باید با محبت رسول الله(ص)، اهل بیت، قرآن و انس با آن تربیت شوند.
وی با اشاره به اینکه باید چند نوع ارتباط با قرآن داشته باشیم، اضافه کرد: نخستین ارتباط بصری است، یعنی همه ما طبق تصریح روایات ضرورت دارد حداقل روزانه چشم خود را درگیر آیات قرآن کنیم تا نور قرآن به روح ما منعکس شود.
مدیر بنیاد مهدویت و آینده پژوهی و استاد برجسته حوزه و دانشگاه اصفهان ابراز کرد: کسانی که بی سواد هستند می‌توانند روی خط قرآن نگاه بیاندازند، چون نگاه به قرآن مثل نگاه به خانه کعبه است، نگاه به صورت والدین، نگاه به عالم وارسته، نگاه به سبزه و آب عبادت است.
حجت‌الاسلام نیلی‌پور دومین ارتباط را سمعی دانست و افزود: وقتی قرآن خوانده می‌شود باید به آن گوش داد، زیرا زیباترین موسیقی معنوی تلاوت قرآن است.
وی با بیان اینکه ارتباط لسانی سومین نوع ارتباط با قرآن است، یادآور شد: در این نوع ارتباط باید تلاوت و زبان ما قرآنی باشد.
مدیر بنیاد مهدویت و آینده پژوهی و استاد برجسته حوزه و دانشگاه اصفهان بسیاری از مشکلات اخلاقی جوامع اسلامی را به دلیل دوری از قرآن دانست و اضافه کرد: سلامت دینی و بهداشت روانی فرزندان را یک روز تلاوت قرآن تامین می‌کند.
حجت‌الاسلام نیلی‌پور ارتباط چهارم را ارتباط فکری و ذهنی با قرآن خواند و ادامه داد: یکی از محتواهایی که باید در ظرف ذهن بریزیم، قرآن است.
وی تاکید کرد: باید فرزندان را با تشویق و ترغیب به طرف قرآن سوق دهیم، زیرا درجات بهشت به میزان آشنایی ما با قرآن است.
مدیر بنیاد مهدویت و آینده پژوهی و استاد برجسته حوزه و دانشگاه اصفهان ارتباط عملی با قرآن را مهم‌ترین نوع ارتباط دانست و اضافه کرد: خداوند قرآن را برای زندگی انسان ها نازل کرده و باید سبک زندگی را با قرآن تنظیم کنیم.
حجت‌الاسلام نیلی‌پور با اشاره به اینکه ششمین نوع ارتباط با قرآن ترویج و دفاع از این کلام الهی است، تاکید کرد: قرآن مثل اهل بیت(ع) مخالف و دشمنان بسیاری دارد، زیرا با منافع این افراد سازگاری ندارد.
وی ضمن تاکید بر اینکه قرآن در جامعه اسلامی دشمن و مخالف دارد، خاطرنشان کرد: ما به عنوان جامعه قرآنی باید همیشه پرچم تبلیغ قرآن را در دست داشته باشیم.
مدیر بنیاد مهدویت و آینده پژوهی و استاد برجسته حوزه و دانشگاه اصفهان اظهار کرد: باید محافل قرآنی در مساجد، تکایا، حسینیه‌ها، مساجد، مصلی‌ها و حتی در پاساژها را برگزار کنیم.
حجت‌الاسلام نیلی‌پور با اشاره به اینکه همه در راستای ترویج کلام نورانی قرآن وظیفه داریم، گفت: باید محافل قرآنی به نام شهدا، پیامبر، پدر و مادر و ... برگزار شود.
یادآورمی‌شود، اجرای برنامه‌های متنوع فرهنگی و قرآنی، تلاوت مجلسی با اجرای قاری بین‌المللی کشور حاج قاسم مقدمی، اجرای پرسش و پاسخ حفظ توسط حافظ توانمند بین‌المللی قرآن کریم دکتر محمود آسن، مدح خوانی محمدامین فلسفی از مداحان برجسته این استان، اجرای ابتهال توسط علی حیاتی‌مقدم، مبتهل برجسته استان و تجلیل از 6 فعال قرآنی و فرهنگی از برنامه‌های اختتامیه این طرح بزرگ قرآنی بود.
انتهای پیام

captcha