مدیریت بزرگ‌ترین موقوفه قرآنی کردستان به اداره اوقاف واگذار شد
کد خبر: 3852580
تاریخ انتشار : ۰۴ آبان ۱۳۹۸ - ۲۰:۰۷

مدیریت بزرگ‌ترین موقوفه قرآنی کردستان به اداره اوقاف واگذار شد

گروه فعالیت‌های قرآنی ــ مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان کردستان گفت: در چند روز اخیر تصمیم گرفته شد که جایگاه چندمنظوره سوخت دیگر اجاره داده نشود و مدیریت آن به‌طور مستقیم به اداره اوقاف واگذار شود، چراکه سود دریافتی این موقوفه با مدیریت اوقاف چندین برابر خواهد شد.

به گزارش ایکنا از کردستان، حجت‌الاسلام محمد کاروند، مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان کردستان امروز، چهارم آبان ماه در جمع خبرنگاران رسانه‌های گروهی استان کردستان اظهار کرد: چند سالی است که پرداختن به بهره‌وری و سرمایه‌گذاری در موقوفات استان کردستان متوقف‌شده و نیازمند یک حرکت جدی است.
وی افزود: موقوفات استان کردستان دارای ظرفیت بسیار بالایی برای سرمایه‌گذاری و ارتقای بهره‌وری آن‌ها در سطح استان هستند که باید با برنامه‌ریزی لازم این اقدام مؤثر صورت گیرد.
حجت‌الاسلام کاروند با اشاره به اجرای طرح ارتقای بهره‌وری موقوفات از سه ماه گذشته عنوان کرد: در این مدت ۳۰ مورد موقوفه استان کردستان برای سرمایه‌گذاری و بهره‌وری از آن‌ها شناسایی شدند و در حال حاضر این ظرفیت‌ها خام هستند.
وی راه‌اندازی جایگاه چندمنظوره سوخت با نیت وقف قرآنی را یکی از این فرصت‌های سرمایه‌گذاری دانست و افزود: بعد از اتمام این پروژه در زمینه ایجاد فرصت سرمایه‌گذاری در موقوفات ریسک منطقی نداشته‌ایم.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان کردستان اعلام کرد: این جایگاه در حال حاضر به‌طور کامل به بهره‌وری رسیده و تسهیلات آن در حال پرداخت و کمتر شده است و می‌توان برای امورات قرآنی از آن استفاده کرد.
وی عنوان کرد: در چند روز اخیر تصمیم بر این امر گرفته شد که این جایگاه به فردی یا افراد دیگری اجاره داده نشود و خود اوقاف به‌طور مستقیم آن را مدیریت می‌کند چراکه سود دریافتی این موقوفه با مدیریت اوقاف چندین برابر خواهد شد.
حجت‌الاسلام کاروند ادامه داد: بخشی از این موقوفه قرآنی مشارکتی بوده و بخش مشارکتی آن با نظارت وی اداره خواهد شد اما جایگاه CNG به‌طور کامل زیر نظر اداره اوقاف مدیریت خواهد شد و از محل این جایگاه می‌توان خدمات خوبی به جامعه قرآنی ارائه کرد.
وی بیان کرد: در تصمیم‌گیری جدید تمام موقوفاتی که برای مؤقوف‌علیه سود داشته باشد با مدیریت اداره کل اوقاف و امور خیریه استان کردستان اداره خواهد شد.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان کردستان در بخش دیگری از سخنانش به توزیع سبد کالا و اطعام بین خانواده‌های نیازمند استان کردستان از محل نیات موقوفات اشاره کرد و گفت: بیش از هزار سبد کالا و لوازم‌التحریر بین خانواده‌های نیازمند توزیع‌شده است.
وی افزود: این سبدهای کالا بین خانوارهای محروم بانه، سقز، قروه، دهگلان و دیواندره توزیع‌شده است و طی دهه وقف توزیع سبدهای کالا از محل اجرای نیات واقفان ادامه خواهد داشت.
حجت‌الاسلام کاروند به تأمین کمک‌هزینه تحصیلی و بسته‌های لوازم‌التحریر به تعداد 500 بسته توسط اداره اوقاف و امور خیریه استان اشاره و عنوان کرد: این بسته‌های حمایتی به مناسبت وفات پیامبر اکرم(ص) فردا، 28 صفر بین نیازمندان توزیع خواهد شد.
وی با اشاره به راه‌اندازی سه موکب اربعین برای پذیرایی از زائران حسینی از محل اجرای نیات واقفان استان کردستان عنوان کرد: این موکب‌های در مرز خسروی، خسروآباد گروس و ورودی شهر سنندج راه‌اندازی شده بود که تمام هزینه‌های آن‌ها توسط خیرین کردستانی تأمین‌شده بود.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان کردستان افزود: از غذاهای این موکب‌های حسینی نیازمندان حاشیه شهر سنندج اطعام شدند که همین امر زمینه‌ساز ادامه توزیع سبدهای کالا بین نیازمندان شد.
وی از کمک پنج میلیون ریالی تا 50 میلیون ریالی به 150 هیأت مذهبی استان کردستان طی ماه‌های محرم و صفر از محل اجرای نیت واقفان خبر داد و عنوان کرد: تمام کمک‌های هیأت مذهبی به‌صورت نقدی بوده است.
حجت‌الاسلام کاروند از آزادسازی زندانیان جرائم غیر عمد استان کردستان از محل موقوفات خیرین خبر داد و گفت: در سال جاری تاکنون پنج نفر از زندانیان جرائم غیر عمد استان کردستان با مبلغی به میزان 300 میلیون ریال از محل موقوفات استان آزاد شدند.
وی در پایان یادآور شد: باوجود شناسایی 850 مورد نیت وقف در کشور که متناسب با نیازهای روز جامعه هستند، بیشتر نیات واقفان کردستانی وقف مسجد است.
یادآور می‌شود؛ جایگاه چندمنظوره سوخت، بزرگترين موقوفه قرآني استان كردستان محسوب شده و تمامي درآمدهاي آن بر اساس وقف انجام شده، در مسير توسعه فعاليت‌هاي قرآني در استان هزينه مي‌شود.

انتهای پیام
captcha