کد خبر: 3869373
تاریخ انتشار : ۱۵ دی ۱۳۹۸ - ۱۴:۳۳

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری کهگیلویه‌وبویراحمد منصوب شد

گروه سیاسی ــ با حکم عبدالرضا رحمانی فضلی وزیر کشور، سیدحشمت الله صمیمی‌دوست به سمت معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری کهگیلویه‌وبویراحمد منصوب شد.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری کهگیلویه‌وبویراحمد منصوب شد

به گزارش ایکنا از کهگیلویه‌وبویراحمد، امروز، 15 دی‌ماه با حکم عبدالرضا رحمانی فضلی، وزیر کشور، سیدحشمت‌الله صمیمی‌دوست به سمت معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری کهگیلویه و بویراحمد منصوب شد.

در این حکم آمده است:

بسمه تعالی

جناب آقای سید‌حشمت‌الله صمیمی‌دوست

سلام علیکم

بنا به پیشنهاد استاندار محترم کهگیلویه و بویراحمد و با توجه به تأیید معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منطقه‌ای وزارت کشور، به موجب این حکم به سمت معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری کهگیلویه‌وبویراحمد منصوب می‌شوید.

امید است، ضمن تلاش جهت ایجاد هماهنگی و تعامل با کلیه نهادها، سازمان‌ها و دستگاه‌های کشوری و لشکری استان و بهره‌گیری از استعدادها و توانمندی نیروهای لایق، دلسوز و کارآمد در پیشبرد اهداف و سیاست‌های دولت تدبیر و امید و زرارت متبوع و نیز خدمت رسانی هرچه بیشتر به مردم شریف استان موفق باشید.

توفیق روزافزونتان را جهت پیشبرد اهداف متعالی نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران تحت منویات و فرامین رهبر معظم انقلاب اسلامی حضرت آیت‌الله‌العظمی خامنه‌ای «مدظله العالی» از درگاه پروردگار قادر متعال خواستارم.

یادآور می‌شود، صمیمی‌دوست از مهرماه سال‌جاری تاکنون به‌عنوان سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری کهگیلویه‌و‌بویراحمد منصوب شده بود.

انتهای پیام
captcha