کد خبر: 3928728
تاریخ انتشار : ۲۱ مهر ۱۳۹۹ - ۱۱:۰۹

فعالیت ۳۰ خانه قرآن در چرام

رئیس تبلیغات اسلامی چرام از فعالیت ۳۰ خانه قرآن در این شهرستان خبر داد.

فعالیت 30 خانه قرآنی در چرام

حجت‌الاسلام سیدمحمد حسینی‌طلب، رئیس تبلیغات اسلامی چرام در گفت‌وگو با ایکنا از کهگیلویه‌وبویراحمد، اظهار کرد: پیروزی انقلاب اسلامی قرآن را از مهجوریت دوران طاغوت نجات داد و آموزش قرآن در مهدهای کودک و مدارس ابتدایی بعد از این پیروزی شکوهمند آغاز شد.

وی افزود: والدین در دوران انقلاب به موضوع آموزش فرزندان خود توجه جدی دارند و اغلب مدارس ما آموزش قرآن را در برنامه‌های مدون خود قرار داده‌اند.

رئیس تبلیغات اسلامی چرام اضافه کرد: برای استمرار فعالیت‌های قرآنی باید از شیوه‌های آموزش سنتی فاصله بگیریم و از امکانات به روز جهت آموزش قرآنی دانش‌آموزان بهره ببریم.

حجت‌الاسلام حسینی‌طلب بیان کرد: هم‌اکنون 30 خانه قرآن در رشته‌های آموزش‌های روخوانی، صحیح‌خوانی، و حفظ قرآن در سطح شهرستان فعالیت دارند که بیشتر این خانه‌ها با هزینه شخصی اداره می‌شود. خانه‌های قرآن با مشکل فضای فیزیکی مواجه‌اند و اجازه بها نیز به شدت بالارفته است.

رئیس تبلیغات اسلامی چرام یادآور شد: متأسفانه در این شهرستان یک مؤسسه قرآنی فعال داریم که با توجه به استعدادهای جوانان و مردم در زمینه فعالیت‌های قرآنی به هیچ‌وجه جوابگوی این نیازها نیست.

انتهای پیام
captcha