کد خبر: 3994878
تاریخ انتشار : ۱۳ شهريور ۱۴۰۰ - ۱۰:۵۹

نماز جمعه؛ مؤثرترین منبر تقویت بینش فرهنگی جامعه

مدیر دفتر مطالعات و برنامه‌ریزی فرهنگی شورای سیاست‌گذاری ائمه‌جمعه گفت: نماز جمعه مؤثرترین جایگاه برای تقویت بینش سیاسی و فرهنگی جامعه اسلامی است.

نماز جمعه؛ مؤثرترین منبر تقویت بینش فرهنگی جامعه

به گزارش ایکنا از کهگیلویه و بویراحمد، به نقل از روابط عمومی دفتر امام‌جمعه گچساران، حجت‌الاسلام حجر حسنی سعدی،‌ مدیر دفتر مطالعات و برنامه‌ریزی فرهنگی شورای سیاست‌گذاری ائمه جمعه کشور، روز گذشته، 12 شهریورماه در همایش هم‌اندیشی فعالان فرهنگی در دوگنبدان گفت: نماز جمعه هر هفته موجب پاکسازی روح جامعه می شود.

وی با تأکید براینکه خطبه‌های نماز جمعه از جایگاه و اهمیت ویژه برخوردار است افزود: جامعه اسلامی نیازمند فراگیری مسائل جاری، سیاست‌ها و مصلحت‌ها است و به همین دلیل بخشی از نماز جمعه به عنوان خطبه قرار داده شده تا نیاز مردم به دریافت خبر و تحلیل امین و به روز تأمین شود.

حسنی‌سعدی با بیان اینکه باید مبنای فعالیت‌ها کار گروهی باشد ادامه داد: امت اسلامی باید نسبت به توطئه‌ها، تهدیدها و فتنه‌ها آگاه شود و نماز جمعه محل تبیین این مسائل نیز است.

همچنین، حجت‌الاسلام عبودی، مسئول دفتر نمایندگی شورای سیاست‌گذاری ائمه جمعه استان نیز گفت: برگزاری جلسات با فعالان فرهنگی و ائمه جمعه موجب هم افزایی بیشتر برای اجرای کارهای فرهنگی است.

وی با اشاره به اجرای طرح اعتلا در کشور افزود: با برگزاری جلسه‌های فرهنگی دغدغه‌ها و درخواست‌های مردمی شناسایی، جمع‌بندی و چاره‌اندیشی می‌شود. این جلسات با حضور ائمه جمعه در همه شهرها و مناطق استان برگزار می‌شود و تلاش می‌کنیم در همه جلسه‌ها مسئولان استانی حضور داشته باشند.

حجت‌الاسلام عبودی بیان کرد: برگزاری این جلسات موجب ارتقا و هماهنگی بیشتر برای اجرای فعالیت‌های فرهنگی می‌شود.

حجت‌الاسلام حجازی، امام‌جمعه دوگنبدان نیز با بیان اینکه نماز جمعه قلب فرهنگی شهر و امام‌جمعه مسئول قرارگاه فرهنگی شهر است گفت: بنا داریم در این قرارگاه فرهنگی معضلات شناسایی و برای آن‌ها چاره‌اندیشی شود.

یادآوری می‌شود که در این نشست فعالان فرهنگی هسته‌ای مذهبی و برخی مبلغان دغدغه‌ها و ایده‌های فرهنگی خود را بیان کردند. کمبود روحانی و نبود خانه عالم در برخی مساجد و محله‌ها، کمبود اعتبار فرهنگی، نبود برنامه‌ریزی و هدف مشخص، لزوم شناسایی ظرفیت‌های فرهنگی و استفاده از ظرفیت فضای مجازی از مهمترین موارد مطرح شده توسط فعالان فرهنگی کهگیلویه و بویراحمد بود.

انتهای پیام
captcha