کد خبر: 4001125
تاریخ انتشار : ۰۷ مهر ۱۴۰۰ - ۱۲:۵۹

گزارش ایکنا از آئین تکریم و معارفه استاندار کهگیلویه‌و‌بویراحمد

آئین تکریم و معارفه استاندار کهگیلویه‌و‌بویراحمد با حضور احمد وحیدی، وزیر کشور بعدازظهر روز گذشته، ۶ مهرماه در سالن دانشگاه یاسوج برگزار شد.

گزارش ایکنا از تودیع و معارفه استانداران کهگیلویه و بویراحمد

به گزارش ایکنا از کهگیلویه و بویراحمد، مراسم تکریم و معارفه استاندار کهگیلویه‌و‌بویراحمد با حضور احمد وحیدی، وزیر کشور، نماینده ولی‌فقیه در استان و جمعی از چهره‌های سیاسی و اجتماعی استان بعدازظهر روز گذشته 6 مهرماه در سالن دانشگاه یاسوج برگزار شد.

احد جمالی، معاون سیاسی و امنیتی استاندار کهگیلویه و بویراحمد در این مراسم، اظهار کرد: در زمان مدیریت استاندار سابق کهگیلویه و بویراحمد با مسائل امنیتی و چالش‌های بسیاری روبرو بودیم که با برنامه ریزی موفق به مدیریت شرایط شدیم.

وی افزود: طی سال گذشته در استان علاوه بر شرایط کرونایی زلزله سی سخت را داشته‌ایم که حتی یک مورد سرقت در منطقه زلزله زده گزارش نشد. آتش سوزی‌های گسترده در سطح استان  به گونه ای مناسب مدیریت شد.

معاون سیاسی و امنیتی استاندار کهگیلویه و بویراحمد بیان کرد: وضعیت مردم استان عشیره‌ای و قبیله ای است. در استان آسیب‌های اجتماعی خاص متناسب با بافت آن وجود دارد.

حجت‌الاسلام والمسلمین سید نصیر حسینی، نماینده ولی‌فقیه در کهگیلویه و بویراحمد در این مراسم با بیان اینکه کلانتری انسان دیندار و پرتلاشی بود که خدمات مهمی ارائه کرد، گفت: احمدزاده نسبت به استان شناخت دارد و از همه گروه‌ها تقاضا دارم از وی پشتیبانی کنند.

امام جمعه شهر یاسوج با بیان اینکه دولت منتخب باید در جهت خدمت به انقلاب و حل مشکلات مردم گام بردارد، گفت: زیرساخت‌های خوبی برای رشد استان وجود دارد و پیشرفت های حاصل شده است اما تا نقطه مطلوب فاصله بسیار بسیاری وجود دارد.

سید ناصر حسینی‌پور، نماینده مردم شهرستان‌های گچساران و باشت در مجلس شورای اسلامی در ادامه، اظهار کرد: وزیر کشور، استاندار دیگر هیچ بهانه‌ای برای دولت، مجلس و قوه قضائیه برای کار نکردن وجود ندارد. این مجلس یک مجلس یکدست و انقلابی است که بهانه‌ای برای کار کردن نداریم. بنابراین مردم رصد می‌کنند که این سه قوه چه اقدامی برای مردم انجام خواهند داد.

وی با اشاره به اینکه ما در قبال مردم مسئول هستیم، افزود: ظرفیت‌های فراوان نیروی انسانی داریم اما به علت اینکه در حاکمیت دیده نمی‌شوند از آنها استفاده نمی‌شود. در شهرستان گچساران بیش از ۸۰ درصد نیروی غیر بومی وجود دارد هر چند غریبه کش نیستیم و حداقل ۱۰ تا ۲۰ درصد نیروی غیر بومی جذب شود.

همچنین، مهدی روشنفکر، نماینده بویراحمد دنا و مارگون هم در این آئین اظهار کرد: به نمایندگی از مردم استان تشکر ویژه‌ای از حجت‌الاسلام رئیسی و دولت سیزدهم و وزیر کشور داریم که توانمندی نیروهای این استان را درک کردند و نیروی انقلابی دیگری را به‌عنوان استاندار انتخاب کردند که در گذشته مدیریت و کارآمدی خود را نشان داده بود.

وی گفت: به نمایندگی از مردم استان از کلانتری که در طول این دو سال تلاش‌های بسیاری برای توسعه استان داشت و مدیریت انسانی انقلابی و اخلاقی در اذهان باقی گذاشت تشکر و قدردانی می‌کنم.

روشنفکر ادامه داد: درباره احمدزاده، استاندار جدید کهگیلویه و بویراحمد شاید نیازی به معارفه و توضیح نباشد. ایشان در دوران مسئولیت‌های مختلف، خدمت به مردم را بر همه مسئولیت‌ها ترجیح دادند. بنابراین سوابق مدیریتی وی نشان از بدون حاشیه بودن وی و کارنامه‌ای درخشان است.

وی ادامه داد: سابقه مدیریتی ایشان در استان‌های دیگر و همچنین در قوای دیگر نشان‌دهنده تجربه مدیریتی است. درخواستی از  احمدزاده استاندار کهگیلویه و بویراحمد دارم که این استان مواهب الهی و ظرفیت‌های پرشماری دارد و نسبت به سایر استان‌ها متفاوت است، بنابراین باید از همه این ظرفیت‌ها استفاده شود و همچنین انسان‌های بسیار کارآمدی داریم که باید از همه آنها استفاده کنیم.

وی گفت: با همه این ظرفیت‌ها و محرومیت‌ها رتبه سوم کشور را داریم اما خوشبختانه تعامل بسیار خوبی بین نمایندگان استان وجود دارد که با تعامل و همکاری می‌توانیم مشکلات را برطرف کنیم.

روشنفکر افزود: بیشترین انتظار مجمع نمایندگان استان تهیه سند توسعه کهکیلویه و بویراحمد، مبارزه با فساد، شایسته‌سالاری توجه به جوانان و رفع بیکاری و ایجاد شغل‌های پایدار با تمرکز بر ظرفیت‌های استان و پروژه‌های نیمه‌تمام و کاهش آسیب‌های اجتماعی و حل مشکلات حاشیه نشینی است.

حجت‌الاسلام سید محمد موحد، نماینده شهرستان‌های کهگیلویه، بهمئی، چرام و لنده هم در این آئین اظهار کرد: امروز اگر شاهد عزت دنیا اسلام هستیم به دلیل هفته دفاع مقدس و رزمندگان، ایثارگران و خانواده‌های شهدای انقلاب اسلامی است.

نماینده مردم چهار شهرستان کهگیلویه و بویراحمد در مجلس شورای اسلامی گفت: استاندار سابق حسین کلانتری فردی پرتلاش بود و با روحیه جهادی کار می‌کرد.

وی در ادامه با اشاره به جانفشانی‌های مردم استان کهگیلویه وبویراحمد در هشت سال دفاع مقدس گفت: یاد و خاطره رزمندگان استان در جبهه‌های جنگ و در حماسه پد خندق هیچ‌گاه فراموش نمی‌شود و به همین خاطر باید به مردم این استان به بهترین وجه ممکن خدمت کنیم.

این نماینده مجلس در ادامه خطاب به وزیر کشور گفت: آقای وحیدی شما رئیس الوزرا هستید به غیر از این که وزیر کشور بوده جایگاه بالایی در هیئت دولت داریم توقع ما از شما این است به‌صورت شبانه‌روزی همکاری لازم را با استاندار داشته باشید.

وی گفت: هم اکنون که در خدمت شما هستم مردم بهمئی با گرمای بالاتر از ۵۰ درجه دست و پنجه نرم می‌کنند و مشکل بی‌آبی دارند و بقیه جاها هم هر یک به نوعی مشکل دارند.

موحد با اشاره به ظرفیت‌های کم نظیر و بی‌نظیر استان کهگیلویه و بویراحمد بیان کرد: این استان نخبگان کم‌نظیری هم دارد یکی از راه‌های برون رفت  از محرومیت این است که از نیروهای استان در مناصب کشوری استفاده شود.

وی گفت: آقای وحیدی قطعاً بدانید همان کسانی که حماسه پد خندق را خلق کردند امروز در حوزه‌های علمی افتخار آفرینی می‌کنند و این برای استان ما یک افتخار است. چطور باید شاهد باشیم که از وجود نیروهای استان ما کمتر استفاده می‌شود زیرا یکی از راه‌های اجرای عدالت استفاده از همین نیروها و مدیران این استان است.

وی با بیان این که راه  طولانی در پیش داریم و همه باید آماده خدمت باشیم گفت: امروز هر سه قوه با هم هماهنگ هستند که باید از این ظرفیت استفاده کرد.

احمد وحیدی، وزیر کشور در مراسم تکریم و معارفه استاندار کهگیلویه و بویراحمد در یاسوج با تسلیت عزاداری ایام اربعین حسینی گفت: این رفت و آمدها طبیعی است اما خوش به حال کسی که وقتی بدرقه می‌شود همه از او تجلیل کنند و  خوب بگویند و چه خوب است که مدیر جدید یادش باشد که موقع رفتن همینطوری به او نگاه کنند. یک مسئول در نظام جمهوری اسلامی باید همچون  کلانتری، استاندار سابق کهگیلویه و بویراحمد باشد که همه از رفتن او ناراحت هستند.

وی اظهارکرد: استاندار کهگیلویه و بویراحمد علاوه براینکه اهل استان کهگیلویه و بویراحمد است، در این استان در حوزه‌های مختلف کارنامه درخشانی دارد که به مسائل اجرایی، قضایی و حقوق آشنا است که با کمک همه بتواند مسائل استان را پیگیری، تلاش و حل کند.

وزیر کشور ادامه داد: دولت مسئول و خدمتگذار است اما همه کارها با دولت نیست بلکه همه باید در میدان کار باشند، مشکلات اجتماعی را دولت به تنهایی نمی‌تواند حل کند، بنابراین باید تک تک ما احساس مسئولیت کنیم و ملت دست توانایی دارد که می‌تواند به حل این مسائل کمک کند و ملت، دولت و مجلس و سایر قوا با هم هستند.

وحیدی با بیان اینکه مشکل جامعه را فرهنگ حل می‌کند و باید نوع نگاه به کار و فرهنگ کار را درست و اصلاح کنیم، تصریح کرد: سرمایه ما فکر، تلاش، روحیه، انگیزه و ابتکار و خلاقیت جوانان است، نه پول نفتی که از تهران توزیع می‌شود. اگر این مسائل را جمع کنیم استان کهگیلویه و بویراحمد تنها به تهران نیازی ندارد بلکه می‌تواند به پایتخت کشور کمک هم کند اما باید این مسئله عمومی را حل کنیم.

وی ادامه داد: اینکه افراد به‌جای کار فضا اتهامی به هم بزنند و فضا دچار ابهام شود مردود است و حتماً در راستای ظهور نیست، اگر فرهنگ خود را خالی از شائبه‌هایی که تفرقه و مسائل مختلفی در می‌آید، پاک کنیم به قدرت عظیمی تبدیل می‌شویم، قدرت ما شهدا هستند و با این قدرت هر کمبود و نداشته‌ای را می‌توان جبران و ایجاد کرد. حرکتی پایدار خواهد بود که به منبع لایزال ملت و ملت وابسته به منبع لایزال اهل بیت(ع) وصل باشد. امروز نظام ما در نقطه عزت ملی و احساس غرور و افتخار ایستاده است.

وزیر کشور با بیان اینکه دشمنان سال‌ها تلاش کردند که کشور را دچار بن بست و مشکلات کنند اما نتوانستند، گفت: ما باید وفاق و همبستگی خود را حفظ کنیم. از حدود ۱۲ سال پیش تلاش کرده‌ایم که عضو گروه شانگ‌های شویم اما به دلایلی پوچ نمی‌پذیرفتند. غرب فکر می‌کرد از مسیر تهدید، ملت ایران اسلامی سازش خواهند کرد اما ملت ایران به تهدیدات جواب رد دادند و این جواب درست است که امروز موضع آمریکا و اروپا در مقابل ایران ضعیف‌تر از قبل از انتخابات ریاست جمهوری است. هر جا که ایستادیم سربلند بوده ایم و با قدرت می‌توانیم مشکلات خود را به دلیل وجود ملتی غیور و عزتی که حضرت آیت الله خامنه ای رهبر انقلاب دارند، حل کنیم.

وی تصریح کرد: مهم اینست که این باور را داشته باشیم که ما با توان خود قادر هستیم که راه‌های سخت و نرفته را طی کنیم و نیازی هم نداریم که نگاهمان به کسی دیگر باشد، چراکه نگاه ما به اینکه کفار کاری برای ما انجام دهند کفر آمیز است. نه تنها دولت بلکه هیچ کس، هیچ بهانه ای برای خدمت به مردم ندارد.

همچنین، استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت: به مدیران استان به‌ویژه محیط زیست و منابع طبیعی تأکید می‌کنم که بگذارید سرمایه‌گذاران در این استان سرمایه‌گذاری کنند و نباید با بستن درب‌ها پیچ و خم اداری ایجاد کنیم.

سید حشمت الله احمدزاده هم در مراسم معارفه خود با بیان اینکه در یک دوره چهار ساله می‌توان استان را به یک استان رشد یافته تبدیل کرد، افزود: ۶۸ درصد جمعیت استان کهگیلویه و بویراحمد جوان بوده و شهرستان‌های این استان نیز دارای منابع کشاورزی، نفت، آب و خاک مرغوب هستند.

وی با بیان اینکه بسیاری از مردم در استان فقیر و ناتوان هستند، اظهارکرد: راه زندگی و پیشرفت همه ما اتکا به توانایی‌ها و همکاری برای استفاده از منابع استان برای پیشرفت استان است.  استان کهگیلویه و بویراحمد سرآمد شجاعت، دلیری و شهامت است و مردمانش سر تسلیم در برابر دشمن فرود نیاورده، اما تسلیم امر ولایت و امامت هستند. امیدوارم بتوانم به مردم این استان خدمت کنم.

احمدزاده با بیان اینکه استان کهگیلویه و بویراحمد ظرفیت‌های فراوانی دارد، تصریح کرد: استان نیازمند مدیران جهادی و پای کار است و این استان دل گرم به وجود حضرت آیت‌الله ملک حسینی در مجلس خبرگان رهبری و آیت الله حسینی به عنوان نماینده ولی‌فقیه است. استان دارای نیروهایی شایسته‌ای است، اما نیروهای جهادی باید پای کار باشند.

استاندار کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه از همه مردم، نمایندگان و نماینده ولی‌فقیه در استان درخواست کمک دارم تا برای استان کارهای بزرگی انجام دهیم، تصریح کرد: فقر در استان کهگیلویه و بویرحمد بیداد می‌کند اما منابع خیلی بسیاری داریم. در واقع دارای منطقه‌ای دارا هستیم اما فقیر زندگی می‌کنیم و این مسئله دور از شأن مردم این استان است.

احمدزاده تصریح کرد: شهرستان گچساران پنجمین ابر مخزن نفت جهان است و ثروتمندترین شهر دنیاست و همچنین شهرستان بهمئی نفت خیز است و استان کهگیلویه و بویراحمد دارای طبیعت زیبا و بکر، آب، مناطق گردشگری و کشاورزی است اما حیف است خیلی از مردم استان فقیر، نیازمند و ناتوان باشند.

وی با بیان اینکه خدمتگذار همه مردم استان کهگیلویه و بویراحمد هستیم، اظهار کرد: نباید روز به روز دنبال افزایش افراد تحت پوشش کمیته امداد باشیم بلکه باید به خودمان بیاییم و همه با هم کمک کنند تا در استان خود تحول ایجاد کنیم. بچه باشت هستم اما متعلق به همه مناطق استان کهگیلویه و بویراحمد و منطق محروم این استان هستم.

یادآور می‌شود، در این آیین از خدمات 2 ساله حسین کلانتری استاندار سابق قدردانی و سید علی احمدزاده رسماً به‌عنوان استاندار کهگیلویه و بویراحمد در دولت سیزدهم معرفی شد.

انتهای پیام
captcha