کد خبر: 4004251
تاریخ انتشار : ۲۰ مهر ۱۴۰۰ - ۱۱:۳۸

پتروشیمی گچساران تا پایان ۱۴۰۱ به بهره‌برداری می‌رسد

مدیرعامل شرکت ملی پتروشیمی ضمن بازدید از پتروشیمی گچساران گفت: امیدوارم این طرح با تلاش و پیگیری شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس و مدیران ارشد تا پایان سال ١۴٠١ به بهره‌برداری برسد.

پتروشیمی گچساران تا پایان ۱۴۰۱ به بهره‌برداری می‌رسد

به گزارش ایکنا از کهگیلویه و بویراحمد، به نقل از روابط عمومی پتروشیمی گچساران، بهزاد محمدی، مدیرعامل شرکت ملی پتروشیمی امروز، 20 مهرماه در حاشیه برنامه بازدید میدانی خود از طرح زنجیره الفین پتروشیمی گچساران ضمن ابزار خرسندی از پیشرفت عملیات اجرایی این طرح، اظهار کرد: پتروشیمی گچساران در زنجیره مهم و بزرگی در صنعت پتروشیمی قرار دارد که خوراک خود را از طرح ملی بیدبلند دریافت می‌کند و در بخش پایین‌دست نیز طرح‌های پلیمری از جمله پتروشیمی دهدشت و پلیمر گچساران از محصول این طرح به‌عنوان خوراک استفاده می‌کنند.

مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی افزود: امیدوارم این طرح با تلاش و پیگیری شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس و مدیران ارشد این طرح و بر اساس قولی که به وزیر نفت داده شده تا پایان سال ١۴٠١ به بهره‌برداری برسد.

محمدی بیان کرد: سبد طرح‌های پتروشیمی با برنامه‌ریزی روی خوراک‌های پایه در صنعت پتروشیمی روز به روز بزرگ‌تر می‌شود و به همین نسبت نیز شرکت ملی صنایع پتروشیمی برنامه پیگیری مستمر این طرح‌ها را در دستور کار خود قرار داده است.

انتهای پیام
captcha