کد خبر: 4008816
تاریخ انتشار : ۰۷ آبان ۱۴۰۰ - ۱۶:۲۲

ناکامی دشمن در بحث اختلال در کار پمپ بنزین‌های کشور

امام جمعه سوق با اشاره به اختلال در کار پمپ بنزین های کشور، گفت: دشمن بار دیگر با هوشیاری ملت ایران، ناکام شد.

ناکامی دشمن در بحث اختلال در کار پمپ بنزین‌های کشور

به گزارش ایکنا از کهگیلویه و بویراحمد، حجت‌الاسلام کیانی اصل، امام جمعه سوق امروز، هفتم آبان ماه در خطبه‌های نماز جمعه این هفته سوق، با انتقاد از از مدیرکل سازمان تبلیغات اسلامی استان، اظهار کرد: آقای مدیرکل بعد از گذشت ۲ سال و ۲ ماه از انتصابتون چرا یکبار به شهر سوق سفر نکردید و کمک فرهنگی به شهرسوق انجام ندادید.
وی افزود: نوجوانان امروز طلایه‌داران فردا هستند و روز دانش‌آموز بهترین فرصت است که نهادها و دستگاه‌های فرهنگی مثل آموزش و پرورش در زمینه مسائل تربیتی، برنامه ریزی درست و هوشمندانه‌‌ای‌ داشته باشند و هیئت‌های مذهبی در بحث آشنایی جوانان و نوجوانان با آموزه‌های دینی بیشترین سرمایه‌گذاری را داشته باشند .
امام جمعه سوق با بیان اینکه خانواده‌ها هم مسائل تربیتی را اولویت کاری خودشان قرار دهند، تصریح کرد: در راستای توجه به نوجوانان، شورای سیاستگذاری ائمه جمعه طرح بسیار خوبی را برنامه‌ریزی کردند که امسال سال اول این طرح است که پیاده می‌شود و می‌بینیم که در نماز جمعه، جوانان عهده‌دار کار نماز جمعه هستند، البته این طرح نیازمند همراهی و حمایت و همکاری دارد.
حجت‌الاسلام کیانی اصل با اشاره به اختلال در کار پمپ بنزین های کشور، ابراز کرد: دشمن باردیگر ناکام شد زیرا در سالگرد تظاهرات بنزینی دشمنان این نظام تلاش ‌کردند آشوب و اغتشاش ایجاد کنند و آمدن جایگاه‌های سوخت را هک کردند که با تلاش‌های دوستان در وزارت نفت و همراهی مردم ناکام ماند و بار دیگر پوزه دشمن به خاک کشیده شد .
وی یادآور شد: تقدیر و تشکر می‌کنیم از دوستان وزارت نفت و همچنین تشکر فراوان از مردم عزیز که در نقشه دشمن بازی نکردند و با بصیرت بالا اجازه ندادند که کشور دچار آشوب و اغتشاش شود.

انتهای پیام
captcha