کد خبر: 4019006
تاریخ انتشار : ۱۶ آذر ۱۴۰۰ - ۰۸:۳۵

دانشجویان با بصیرت انقلابی دشمنان را مایوس کنند

امام جمعه یاسوج گفت: دانشجویان باید با بصیرت انقلابی، در عرصه‌های علمی و فرهنگی دشمن را مایوس کنند.

سیدنصیر حسینی، نماینده ولی فقیه در کهگیلویه و بویراحمد

به گزارش ایکنا از کهگیلویه‌وبویراحمد، حجت‌الاسلام والمسلمین سیدنصیر حسینی، نماینده ولی فقیه در کهگیلویه و بویراحمد روز گذشته، 15 آذرماه به مناسبت ۱۶ آذر روز دانشجو از دانشکده فنی دختران و پسران یاسوج بازدید کرد.
وی با بیان اتفاقات مهم نهضت امام خمینی(ره) از ۱۶ آذر به عنوان یکی از روز‌های مهم در تاریخ انقلاب یاد کرد و افزود: دانشجویان نقش مهمی در پیروزی انقلاب داشته‌اند و در بعد از انقلاب نیز در همه صحنه‌ها حضور دانشجویان بابصیرت و انقلابی چشمگیر بوده است.
امام جمعه یاسوج اضافه کرد: رژیم منحوس پهلوی به شدت از دانشجویان واهمه داشت و به همین خاطر در روز ۱۶ آذر دانشجویان انقلابی را به شهادت رساند که تا همیشه این روز و شهادت فرزندان گرانقدر ایران اسلامی گرامی داشته می‌شود.
حجت‌الاسلام و المسلمین حسینی با اشاره به وظیفه دانشجویان در برهه امروزی، تصریح کرد: دشمن با همه توان برای براندازی نظام جمهوری اسلامی وارد میدان شده است.
وی یادآور شد: می‌بایست دانشجویان با بصیرت انقلابی خود هم در عرصه علمی و هم در سایر عرصه‌ها به خصوص در حوزه فرهنگی دشمن را به عقب رانده تا روز به روز بر عزت این مملکت افزوده شود.

انتهای پیام
captcha