به گزارش ایکنا از کهگیلویهوبویراحمد، سید علی احمدزاده، استاندار کهگیلویهوبویراحمد امروز، 13 دیماه به مناسبت سالروز شهادت سردار سلیمانی پیامی صادر کرد و در این پیام آورده است: «مِنَ المُؤمِنینَ رِجالٌ صَدَقوا ما عاهَدُوا اللَّهَ عَلَیهِ ۖ فَمِنهُم مَن قَضیٰ نَحبَهُ وَمِنهُم مَن یَنتَظِرُ ۖ وَما بَدَّلوا تَبدیلًا»، بی شک شهادت هنر مردان خدا و شهید سعیدی است که با شهادش به سعادت ابدی رسیده است.
مجاهدان فی سبیل الله همواره نامشان به زیبایی بر پیشانی عالم حک میشود تا الگوی جهاد و استقامت و خداباوری در کنار همت و همیت و جانفشانی برای نجات بشریت از ظلم و تاریکی شوند.
اینک که همزمان با سالروز عروج آسمانی شهید مقاومت جهان اسلام و عبدصالح و منجی مظلومان شهید سعید حاج قاسم سلیمانی، استان میزبان شکوه حضور شهیدان خوشنام و عزیز است، ضمن گرامیداشت ایام فاطمیه و سالروز شهادت شهیدسلیمانی، این حضور نورانی و پربرکت را پاس داشته به ارواح مطهرشان درود میفرستم و راهشان پر رهرو باد.
پیکر سه شهید به تازگی به وسیله گروه تفحص سیدالشهدا در منطقه شلمچه کشف شدند. یکی از این شهدا قربان عادلزاده شهید مفقودالاثر استان کهگیلویهوبویراحمد است که در سال ۶۱ و در سن ۱۷ سالگی در عملیات رمضان به شهادت رسید.
انتهای پیام