به گزارش ایکنا از کهگیلویهوبویراحمد، احمد توسلینیا، مسئول مرکز آفرینشهای فرهنگی ـ هنری بسیج استان کهگیلویهوبویراحمد امروز، 15 دیماه در مراسم دومین سالروز شهادت شهید حاج قاسم سلیمانی و همرزمان وفادارش، اظهار کرد: سالگرد شهادت سپهبد حاج قاسم سلیمانی فرصتی است تا بیش از پیش به ابعاد شخصیتی این شهید بزرگوار توجه کرده و مکتب حاج قاسم را که مکتبی در امتداد مکتب امام خمینی(ره) و بروز مکتب بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران در عصر حاضر در مواجهه با استکبار جهانی و صهیونیسم است، بیشتر بشناسیم.
وی افزود: مرکز آفرینشهای هنری در راستای همین امر و رسالت امروز خود، در جهت معرفی مکتب حاج قاسم سلیمانی اقدام به تولید آثار ویژهای در حوزه فرهنگ و هنر کرده است. در همین راستا نماهنگ «عزیز ملت» طی دو ماه با تلاش خانههای نماهنگ و موسیقی، فیلم و نمایش و رقومی این مرکز تولید و تقدیم به روح پاک سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی و شهدای مدافع حرم شد.
مسئول مرکز آفرینشهای فرهنگی هنری بسیج استان کهگیلویهوبویراحمد با بیان اینکه حاج قاسم سلیمانی یک مکتب و یک فرهنگ بود که این مکتب میتواند برای همه ما درس باشد، اضافه کرد: این سردار سرافراز در نهایت توسط شقیترین و خبیثترین انسانها به شهادت رسید و این نشان از عظمت این شهید بزرگوار دارد که خود استکبار به طور مستقیم وارد میدان شد و این سردار اسلام را به شهادت رساند.
توسلینیا تصریح کرد: سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی زنده است و زنده خواهند ماند و نسل امروز در پیروی از مکتب حاج قاسم که پیروی از مکتب امام راحل است، نشان خواهد داد که قدردان تلاشها، زحمات و خون این شهید بوده و تربیتیافتگان مکتب وی، مسیر سردار دلها را ادامه خواهند داد تا پیروزی نهایی نصیب مستضعفان جهان و مردم ایران شده و پرچم انقلاب در دستان صاحب اصلی آن قرار گیرد.
وی با بیان اینکه هنر میتواند بسیاری از اصول و ارزشهای اخلاقی را برای جامعه معرفی کند، یادآور شد: هنر میتواند در تعمیق روحیه انسانگرایی محیط و جامعه مؤثر واقع شود و از این منظر، مؤثرترین روش و فرصت برای یادآوری ارزشهای اخلاقی و انسانی در محیط است.
مسئول مرکز آفرینشهای فرهنگی ـ هنری بسیج استان کهگیلویهوبویراحمد ابراز کرد: مرکز آفرینشهای هنری در راستای همین امر و رسالت امروز خود، در جهت معرفی مکتب حاج قاسم اقدام به تولید آثار ویژه ای در حوزه فرهنگ و هنر کرده است.
توسلینیا بیان کرد: دو اثر از آثار تولیدی این مرکز در سال 1400 در جشنواره مردمی عمار سال 1400 پذیرفته و به بخش اکران مردمی راه یافته که نشان از کیفیت تولیدات دارد.
انتهای پیام