کد خبر: 4028481
تاریخ انتشار : ۲۴ دی ۱۴۰۰ - ۱۴:۴۴
امام‌جمعه یاسوج:

فرهیختگان کهگیلویه‌وبویراحمد با پدیده شوم تیراندازی مقابله کنند

امام‌جمعه یاسوج گفت: عقلای قوم، فرهیختگان، نخبگان و جوانان اهل فهم باید با پدیده شوم تیراندازی مقابله کنند. قرار نیست که بالای سر هر کدام از ماها یک قاضی و نیروی انتظامی حاضر باشد.

آیت‌الله سیدنصیر حسینی، امام جمعه یاسوج

به گزارش ایکنا از کهگیلویه‌وبویراحمد، آیت‌الله سیدنصیر حسینی، امام‌جمعه یاسوج، امروز، 24 دی‌ماه در خطبه‌های نماز جمعه یاسوج، اظهار کرد: نمازگزاران رعایت تقوا و پرهیز از گناه را مدنظر قرار دهند، هر چیزی که انسان را از خدا دور می‌کند، انسان باید از آن پرهیز کند.

وی افزود: اگر تقوای الهی نباشد و دنیا را به بهترین وجه بسازیم، باز بلاهای زیادی سر ما خواهد آمد. هر چه صنعت و تولید ما پیشرفت داشته باشد و تقوا در آن رعایت نشده باشد، زندگی ما سختی خواهد داشت. اگر انسان از یاد خدا غافل شد، زندگی و معیشت سختی بر او تحمیل خواهد شد.

نماینده ولی‌فقیه در کهگیلویه‌وبویراحمد با اشاره به فرار شاه، اضافه کرد: شاه به عظمت و استقلال ملت ظلم کرد. این ملت شایسته این همه ظلم و عقب ماندگی نبود. حکومت‌های بی‌عرضه بود که این ملت را دچار عقب ماندگی کرد. ملتی که این همه انسان برجسته، دانشمند و منابع خدادادی دارد چرا این همه تحقیر شد. در زمان پهلوی، استکبار و آمریکا برای این ملت تصمیم می‌گرفت و منابع ما را به غارت می‌بردند. با رفتن شاه خائن عزت به این ملت برگشت. شاه شمشیرش را روی گلوی ملت خودش گذاشت. اما امام آمد، حق آمد و باطل رفت. شاه نوکری بود برای استکبار و انگلیس.

آیت‌الله حسینی با اشاره به وفات ام‌البنین(س) و سالروز تکریم مادران شهدا، بیان کرد: شهدای ما مادران خوبی داشتند و در دامن این مادران شیر پاک خوردند و این مادران خوب فرزندان و شخصیت‌های بزرگی پرورش دادند. این مادران بودند که مردانی تربیت کردند که در میدان جنگ، علم، اخلاق و سیاست و صنعت افتخارآفرین بودند برای سرزمین. ما درود می‌فرستیم به این مادران شهدا که چنین گوهرهای را تقدیم به اسلام کردند.

وی تصریح کرد: اگر مجاهدت‌ها و تلاش‌ها در طول تاریخ نبود، این انقلاب پیروز نمی‌شد. خون‌های بسیاری ریخته شد تا این انقلاب به اینجا برسد. البته ملت ما خون شهدا را فراموش نخواهند کرد. در تمام توطئه‌ها ملت ما حاضر هستند و از ارزش‌های انقلاب اسلامی و خون شهدا پاسداری خواهند کرد. مرذم ما با قدرت مثل شهدا در میدان هستند. جوانان ما در میدان هستند و حاضر هستند که جان‌شان را بدهند. چه بهتر که در راه خدا و ارزش‌های دینی بمیریم.

امام‌جمعه یاسوج اظهار کرد: کسی که در راه شیطان و طاغوت می‌میرد، مرگش ذلت‌آمیز است. ملت ما راه مبارزه با طاغوت را انتخاب کرده‌اند و تا آخر هم خواهند رفت.

آیت‌الله حسینی با اشاره به موضوع تیراندازی‌ها در مراسم تشییع جنازه‌ها و عروسی‌ها، یادآور شد: تا کی باید این‌گونه باشد، چرا باید در عروسی‌ها و تشییع جنازه‌ها تیراندازی داشته باشیم و این همه قربانی بدهیم. در مراسم عزا یک عزای دیگری به دلیل تیراندازی به‌وجود می‌آید. پدری در عروسی دخترش در شهرستان چرام از بین می‌رود. تا کی باید به دلیل این رفتارهای ناشایسته جان عزیزانمان را از دست بدهیم. دختری که باید شاد باشد، عروسی‌اش به عزا تبدیل می‌شود. عقلای قوم، فرهیختگان، نخبگان و جوانان اهل فهم باید با این پدیده شوم مقابله کنند. قرار نیست که بالای سر هر کدام از ماها یک قاضی و نیروی انتظامی حاضر باشد.

انتهای پیام
captcha