کد خبر: 4045206
تاریخ انتشار : ۰۷ فروردين ۱۴۰۱ - ۱۰:۱۵

حضور بیش از ۷۰ هزار نفر در بقاع متبرکه کهگیلویه‌وبویراحمد

مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان کهگیلویه‌وبویراحمد گفت: از ابتدای اجرای طرح نوروزی آرامش بهاری بیش از ۷۰ هزار نفر در بقاع متبرکه استان اسکان یافته‌اند.

حجت‌الاسلام عباس نصیرالاسلامی، مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان کهگیلویه‌وبویراحمد

به گزارش ایکنا از کهگیلویه‌وبویراحمد، حجت‌الاسلام عباس نصیرالاسلامی، مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان کهگیلویه‌وبویراحمد عصر روز گذشته، 6 اسفندماه در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: ۳۰۰ نفر به‌صورت خادم ثابت و فصلی در طرح نوروزی آرامش بهاری در حال خدمت‌رسانی به زائران هستند.

وی افزود: طرح نوروزی آرامش بهاری با هدف تحقق مطالبه رهبر انقلاب مبنی بر تبدیل بقاع متبرکه به قطب فرهنگی در بقاع متبرکه شاخص استان کهگیلویه و بویراحمد برگزار می‌شود.

مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان کهگیلویه‌وبویراحمد اضافه کرد: مبلغان مذهبی نیز در خیمه‌های معرفت در بقاع متبرکه استان آماده خدمت‌رسانی به زائران هستند. مسافران و زائران نوروزی می‌توانند برای مشاوره‌های مذهبی، خانوادگی و اجتماعی به مبلغین حاضر در بقاع مراجعه کنند. بهره‌مندی زائرین از حضور مبلغین یکی از اهداف ما در اجرای طرح نوروزی آرامش بهاری بوده است.

حجت‌الاسلام نصیرالاسلامی با اشاره به اجرای برنامه‌های مختلف فرهنگی در بقاع متبرکه استان، تصریح کرد: در راستای تبدیل شدن بقاع به قطب فرهنگی، اداره کل اوقاف و امور خیریه از ابتدای سال جاری پای کار بوده و طرح‌هایی همچون طرح نوروزی آرامش بهاری، ضیافت الهی و نشاط معنوی را اجرا خواهد کرد.

وی با اشاره به برخی اقدامات اداره کل اوقاف و امور خیریه استان کهگیلویه‌وبویراحمد در رابطه با کمک به نیازمندان، ابراز کرد: در راستای کمک‌های مؤمنانه برای نیازمندان، از محل درآمد موقوفات منطبق، ۲۰۰ بسته معیشتی در بین نیازمندان و خدام بقاع متبرکه مجری طرح نوروزی آرامش بهاری به مبلغ یک میلیارد ریال در حال توزیع می‌باشد.

مدیرکل اوقاف امور خیریه استان کهگیلویه‌وبویراحمد در پایان با اشاره به برگزاری برنامه قرار دوازدهم جهت کمک به خانواده‌های نیازمند، یادآور شد: این ویژه‌برنامه روز دوازدهم هر ماه به منظور کمک به محرومان و نیازمندان با توزیع بسته‌های معیشتی در بقاع متبرکه شاخص استان برگزار می‌شود.

انتهای پیام
captcha