نشست مشترک رئیس جهاددانشگاهی و مدیرکل تعاون کهگیلویه‌و‌بویراحمد برگزار شد
کد خبر: 4063985
تاریخ انتشار : ۲۳ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۳:۲۲

نشست مشترک رئیس جهاددانشگاهی و مدیرکل تعاون کهگیلویه‌و‌بویراحمد برگزار شد

نشست مشترک رئیس جهاددانشگاهی و مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان کهگیلویه و بویراحمد امروز، ۲۳ خردادماه برگزار شد.

نشست رئیس جهاددانشگاهی کهگیلویه‌وبویراحمد با مدیرکل کار

به گزارش ایکنا از کهگیلویه‌وبویراحمد، به نقل از روابط عمومی جهاددانشگاهی کهگیلویه‌وبویراحمد، حمیدرضا واعظی‌زاده، مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان کهگیلویه‌وبویراحمد امروز، 23 خردادماه در نشست مشترک با رئیس جهاددانشگاهی استان، اظهار کرد: فضای دانشگاهی و علمی جهاددانشگاهی قابل اعتماد است.

وی افزود: در استان با توجه به پتانسیل‌هایی که وجود دارد محصول با ارزش عسل را داریم اگر ما یک فضایی داشته باشیم که با کار علمی و پژوهشی تولیدات آن را مدیریت کند می‌توان امیدوار بود که راهبری تولید و ارائه به بازار محصولات بهتر شود.آماده همکاری و تعامل بیش از پیش با جهاددانشگاهی در زمینه‌های مختلف از جمله آموزشی، پژوهشی و فرهنگی هستیم.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان کهگیلویه‌وبویراحمد اضافه کرد: درخصوص بحث شناسایی و ساماندهی زنبورداران برنامه‌هایی اجرا شود در برخی الگوهای زنبورداران نیاز به تغییر داریم. مزیت محصولات ما در بازار جهانی باید بنیه علمی و تقویت شده باشد.

واعظی‌زاده تصریح کرد: با توجه به علاقه و پیشینه مردم استان در زمینه زنبورداری، اگر به این موضوع با نگاه علمی توجه شود شاهد پرورش زنبور و تولید عسل مرغوب و استاندارد در سطح استان خواهیم بود.

وی ادامه داد: استان کهگیلویه‌وبویراحمد از این دست داشته‌ها، ظرفیت زیادی در بحث تولیدات دارد که با پشتوانه علمی و کار پژوهشی در بازار می‌توان مورد توجه مصرف کننده و مشتری قرار بگیرد و سهم استان را از بازار تقویت کرده و بالا ببریم.

همچنین، سیدداود موسویان، رئیس جهاددانشگاهی واحد استان کهگیلویه‌وبویراحمد از برگزاری اولین همایش زنبورداران بویراحمد و دنا در آینده نزدیک خبر داد و ابراز کرد: از مهم‌ترین اهداف این همایش تولید عسل مرغوب و باکیفیت، راهکارهای مقابله با آفت‌های زنبور عسل، معیارهای تشخیص عسل باکیفیت و... به جهت آموزش و توانمندسازی زنبورداران، حذف واسطه‌ها و تسهیل اتصال زنبورداران به بازار رقابت و فروش محصول برای این صنف است.

وی افزود: این طرح کشوری در حوزه طرح ملی توسعه مشاغل خانگی از سوی جهاددانشگاهی برای حمایت از اشتغال پایدار در استان است که با توجه به همکاری‌های قبلی جهاددانشگاهی استان و اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان برنامه‌ها و تصمیمات خوبی اتخاذ شد و نیازمند تعامل بیش از پیش بانک‌های عامل و حمایت از صنف زنبورداران و مشاغل خانگی است.

رئیس جهاددانشگاهی واحد استان کهگیلویه‌وبویراحمد بیان کرد: جهاددانشگاهی در نظر دارد در راستای حمایت از مشاغل خانگی به‌خصوص بحث زنبورداری واجدین شرایط را به اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی معرفی کند تا این اداره آنها را به بانک‌های عامل جهت اخذ تسهیلات ارجاع دهد.

موسویان تصریح کرد: جهاددانشگاهی استان به دنبال ساماندهی و مدیریت زنبورداری و فروش عسل است تا بتوانند عسلی مرغوب و با کیفیت تولید و وارد بازار کند، جهاد دانشگاهی به واسطه داشتن آزمایشگاه عسل به دنبال ارائه تضمین به خریدار جهت خریداری عسل مرغوب است.آماری که هم‌اکنون از زنبورداران در شهرستان‌های بویراحمد و دنا وجود دارد بیش از ۷۰۰ نفر بوده که این تعداد در سطح استان ۱۳۵۰ نفر است.

وی گفت: جهاددانشگاهی استان در نظر دارد به واسطه وجود آزمایشگاه تعیین کیفیت و مرغوبیت عسل نسبت به خریداری عسل از زنبوردارانی که به این نهاد مراجعه می‌کنند، اقدام کند تا از این طریق با حذف واسطه و تضمین کیفیت عسل مرغوب نسبت به حمایت از آنها اقدام کند که این امر مستلزم حمایت و همکاری بیش از پیش مجموعه اداره کل تعاون کار و رفاه اجتماعی استان در این زمینه است.

انتهای پیام
captcha