به گزارش ایکنا از کهگیلویهوبویراحمد، به نقل از روابط عمومی صداوسیمای استان، امیر رئوف، مدیرکل صداوسیمای کهگیلویهوبویراحمد امروز، 24 خردادماه در نشست صمیمی با رئیس و معاونان دانشگاه یاسوج با بیان اینکه فرصتی ایجاد شده که به واسطه آن بتوانیم با همکاری سایر دستگاهها خدمات بیشتری به مردم ارائه دهیم، گفت: اگر شکرگذار این نعمت و فرصت باشیم لطف خداوند به ما مضاعف میشود و اگر غیر این باشد، موجب خسران خواهد شد.
وی با بیان اینکه هیچگونه مرزبندی بین صداوسیما و دانشگاه یاسوج وجود ندارد، افزود: وقتی امام راحل دانشگاه را مبدأ تحولات تعبیر میکند، یعنی جایگاه مهمی در جامعه دارد و از طرفی نیز اگر استان بخواهد در سطح ملی معرفی شود دانشگاهها میتوانند در این زمینه تأثیرگذار باشند که دانشگاه یاسوج میتواند ما را کمک کند.
مدیرکل صداوسیمای کهگیلویهوبویراحمد با اشاره به اینکه دانشکدههای دانشگاه یاسوج هر کدام به مثابه یک رسانه میتواند عمل کند، بیان کرد: مجموعه روابط عمومی دانشگاه میتواند با شناسایی سوژهها و اقدامات و کارهای هر دانشکده آنها را در اختیار رسانهها بهخصوص صداوسیما قرار بدهد.
رئوف با بیان اینکه صداوسیما این آمادگی را دارد که با همکاری دانشگاه یاسوج رادیو دانشگاه را راهاندازی کند، ادامه داد: رادیو دانشگاه بستر و فرصت خوبی است تا در طول هفته، در یک برنامه یک ساعته یا نیم ساعته به فعالیتها، اقدامات، رویدادها، اخبار و خدمات دانشگاه یاسوج بپردازد.
وی با اشاره به اینکه شبکه استانی دنا میزان قابل توجهی مخاطب در استان و حتی در استانهای فارس، بوشهر، خوزستان، چهارمحال و بختیاری و اصفهان دارد، تصریح کرد: فرصت خوبی است که دانشگاه یاسوج میتواند برای توسعه و پیشرفت و حتی معرفی استان در سطح ملی بهره ببرد.
مدیرکل صداوسیمای کهگیلویهوبویراحمد اضافه کرد: صداوسیمای استان این آمادگی را دارد تا با همکاری دانشگاه پایان نامههای موفقی که قابلیت اجرایی و عملی دارند، معرفی کند زیرا در این صورت از خاک خوردن بسیاری از پایان نامهها در سطح دانشگاهها جلوگیری خواهد شد.
همچنین، کرمی، رئیس دانشگاه یاسوج نیز با ابراز خرسندی از تعامل صداوسیمای استان با مجموعه دانشگاه، گفت: چنین نشستهایی میتواند ظرفیتها و پتانسیلهای نهفته دانشگاه را به مجموعه صداوسیما معرفی کند تا با ساخت برنامههای متنوع، گامی مهم در راستای تعالی امر آموزش برداریم.
وی با بیان اینکه دانشگاه یاسوج آمادگی برای اجرای طرحهای پژوهشی دارد، یادآور شد: هماکنون 65 طرح پژوهشی در سطح ملی و استان توسط اعضای هیئت علمی این دانشگاه در حال انجام است که ضرورت دارد توانایی و ظرفیت دانشگاه به سایر ادارات و سازمانها معرفی شود.
انتهای پیام