محرومیت‌زدایی مربوط به یک سازمان نیست
کد خبر: 4075441
تاریخ انتشار : ۱۱ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۹:۲۲

محرومیت‌زدایی مربوط به یک سازمان نیست

رئیس کمیته محرومیت‌زدایی و ساماندهی حاشیه‌نشینی شورای اسلامی شهر شیراز با بیان اینکه بسیاری از آسیب‌های اجتماعی ناشی از فقر و محرومیت است، گفت: محرومیت‌زدایی مربوط به یک دستگاه و سازمان نیست و تمام ارگان‌ها و دستگاه‌ها باید پای کار بیایند.

سیده مریم حسینی، عضو شورای اسلامی شهر شیرازبه گزارش ایکنا از فارس، سیده مریم حسینی، رئیس کمیته محرومیت‌زدایی و ساماندهی حاشیه‌نشینی شورای اسلامی شهر شیراز امروز، 11 مردادماه در نشست خبری با خبرنگاران در شیراز با بیان اینکه فقر در محلات بیداد می‌کند، گفت: بسیاری از آسیب‌های اجتماعی ناشی از فقر و محرومیت است.

وی با تصریح اینکه اگر تفکر مدیریت شهری از سال‌ها پیش به سمت محرومیت‌زدایی بود، امروز شاهد این همه محرومیت و آسیب‌های اجتماعی نبودیم، افزود: باید در کنار توجه به حرم‌های مطهر به کوچه پس کوچه‌های پشت حرم که فقر در آن پر رنگ است، نیز باید توجه کرد.

رئیس کمیته محرومیت‌زدایی و ساماندهی حاشیه‌نشینی شهر شیراز همچنین از نماینده ولی‌فقیه در استان و استاندار فارس به دلیل تفکر محرومیت‌زدایی قدردانی و اضافه کرد: این بزرگواران وقتی متوجه جنس کار در کمیسیون محرومیت‌زدایی شدند، شخصا وارد عرصه شده و حمایت خود را اعلام کردند.

حسینی با تاکید بر اینکه محرومیت‌زدایی مربوط به یک دستگاه و سازمان نیست و تمام ارگان‌ها و دستگاه‌ها باید پای کار بیایند، گفت: امروز روستای گردخون یک الگوی بسیار خوب در بخش مشارکت و تعامل میان دستگاهی برای رفع محرومیت‌زدایی است و این نشان می‌دهد که این تفکر در مدیریت شهری در حال به وجود آمدن است و به یک کلیدواژه تبدیل شده تا جایی که در حوزه سرمایه گذاری نیز گفته می‌شود با رویکرد محرومیت زدایی انجام شود.

وی با اشاره به اینکه شورای اسلامی شهر شیراز نمی‌تواند برای حریم این کلان‌شهر بودجه‌ای در نظر بگیرد، گفت: این کمیته به دنبال ساماندهی، برنامه‌ریزی و سیاست‌گذاری در حوزه محرومیت‌زدایی است.

عضو شورای اسلامی شهر شیراز تاکید کرد: اگر پیشنهاد الحاق ١٣ روستا به شیراز تصویب می‌شد، خزش شهری بسیار بدی برای این کلان‌شهر شکل می‌گرفت و آن را ٢٠ سال از پیشرفت در مقایسه با سایر کلان‌شهرها عقب می‌انداخت.

حسینی تأکید کرد: در بحث محرومیت‌زدایی ضعف و مشکل ما طی سال‌های گذشته، تفکر مدیریت شهری بوده است، چرا که اگر تنها آیین‌نامه بازآفرینی شهری اجرایی شده بود، بخش مهمی از محرومیت‌ها در سطح شهر رفع می‌شد.

وی همچنین با بیان اینکه تمام تلاشمان این است که در این کمیته مصوبات و دستورکارها، جنبه زیرساختی داشته باشند، گفت: این کمیسیون در طول فعالیت خود چندین مصوبه بسیار مهم داشته که سه مصوبه کلیدی آن در خصوص شکل‌گیری کمیسیون ویژه ماده ١٠٠ در حریم شهرها، راه‌اندازی دبیرخانه محرومیت‌زدایی و توانمندسازی زنان سرپرست خانوار توسط شهرداری شیراز اجرایی شده است.

حسینی با تاکید بر اینکه در بحث محرومیت‌زدایی به سراغ تمام داشته‌هایمان رفته و به صورت سخت‌افزاری و نرم‌افزاری به آن نگاه کردیم، گفت: امروز برخی از شهروندان شیرازی به دلیل فقر مسائل اقتصادی به حاشیه شهر و روستاهای اطراف رفته‌اند که این روند برای شهر به دلیل احتمال شکل گیری آسیب‌های اجتماعی، بسیار خطرناک است.

وی در بخش دیگری از سخنانش با بیان اینکه در روند انتخابات هیئت رئیسه و کمیسیون‌ها در سال دوم شورا، برخی از کمیسیون‌ها در هم ادغام شد، گفت: در حال حاضر ٥ کمیسیون شورا در شش کمیسیون اصلی ادغام شده‌اند و کمیسیون محرومیت‌زدایی نیز با کمیسیون خدمات شهری ادغام و در عین حال به دلیل اهمیت این کمیسیون کمیته‌ای نیز تحت عنوان محرومیت‌زدایی تعریف شده که به صورت مستقل از کمیسیون عمل می‌کند.

حسینی همچنین با بیان اینکه در بحث محرومیت‌زدایی، سپاه فجر دید ما را بسیار باز کرد، افزود: امروز با شکل‌گیری دبیرخانه و قرارگاه محرومیت‌زدایی تلاش می‌کنیم تا از موازی کاری‌ها جلوگیری شود و بودجه‌های محرومیت‌زدایی دستگاه‌ها در یک مسیر مشخص قرار گیرد.

وی در خصوص انتخاب دومین هیئت رئیسه شورای شیراز، گفت: برخی پیشنهاد کاندیدا شدن برای هیئت رئیسه را با من مطرح کردند اما اینکه برای رای آوردن نیاز به صحبت با تک تک اعضا باشد را مسیری درست نمی‌دانم و پیشنهاد را نپذیرفتم.

انتهای پیام
captcha