به گزارش ایکنا از کهگیلویهوبویراحمد، به نقل از روابط عمومی آموزش و پرورش استان، سیدنواب دانشی، معاون سازمان بازرسی کهگیلویهوبویراحمد روز گذشته، 27 فروردینماه در نشست تبیین قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت در جمع کارکنان آموزش و پرورش استان، اظهار کرد: این قانون دارای 73 ماده و 81 تبصره و حاوی 200 حکم قانونی بوده که برای اجرا ابلاغ شده است.جمعیت یکی از مؤلفههای مهم قدرت هر کشوری است که اجرای قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت گام مهمی برای جلوگیری از خطر پیری جمعیت است.
وی با بیان اینکه قانونگذار برای همه دستگاهها در اجرای قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت وظایفی تعیین کرده است، افزود: تکالیف مختلفی به دستگاههای اجرایی در این قانون محول شده است که علاوه بر برخی مواد که جنبه عمومی دارند، ماده 33 و 34 این قانون مختص وزارت آموزش و پرورش است.
معاون سازمان بازرسی استان کهگیلویهوبویراحمد سه مسئله اساسی کشور را معیشت، مسکن و ازدواج دانست و بیان کرد: باتوجه به اهمیت این سه موضوع بایستی نهادهای مربوطه نهایت تلاش خودشان را جهت اجرایی شدن این قانون به کار گیرند .
دانشی تصریح کرد: مقوله جمعیت از دغدغههای مقام معظم رهبری و مسئولان نظام است که سازمان بازرسی وظیفه نظارت و ارزیابی دستگاهها بر اجرای این قانون را بر عهده دارد و میزان پیشرفت و نحوه اجرا هر دستگاه گزارش داده میشود.
وی بخشی از موارد قانونی اختصاص به آموزش و پرورش را برای کارکنان اداری تشریح و از مدیرکل آموزش و پرورش استان کهگیلویهوبویراحمد خواست بسترسازیهای لازم را جهت اجرای دقیق قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت را در دستور کار قرار دهد.
همچنین، صدیقه نیکاقبالی، مشاور مدیرکل و کارشناس مسئول امور بانوان استان کهگیلویهوبویراحمد نیز از تشکیل کارگروه اجرای قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت در اداره کل آموزش وپرورش استان خبر داد.آموزش وپرورش در کنار سایر دستگاهها وظایف مهمی بر عهده دارد که نیازمند عزم جدی برای تسهیل ارائه خدمات مشخص شده در قانون برای کمک به فرزندآوری و ازدواج جوانان است.
یادآور میشود، در پایان این آیین از 15 نفر از همکاران اداری آموزش و پرورش استان که تازه ازدواج کرده بودند و یا در سال 1401 صاحب فرزند شده بوند، با اهداء لوح سپاس تجلیل شد.
انتهای پیام