به گزارش ایکنا از کهگیلویهوبویراحمد، به نقل از روابط عمومی فنی و حرفهای استان، داوود ناصریامید، مدیرکل منابع توسعه انسانی سازمان آموزش فنی و حرفهای کشور روز گذشته، 30 خردادماه در بازدید از مراکز فنی و حرفهای یاسوج، گفت: در راستای اجرای طرح نجم یا همان نظارت جامع مهارت وضعیت کارگاههای آموزشی و سنجش عملی مهارت و صلاحیت حرفهای، ابزارها و تجهیزات مورد نیاز کارگاهها و غیره مورد ارزیابی قرار میگیرد و براساس آن، مولدسازی مراکز آموزشی آغاز میشود.
وی با بیان اینکه 7 هزار مرکز آموزشی فنی و حرفهای دولتی و دو هزار مرکز خصوصی در کشور فعالیت میکنند، افزود: مراکر فنی و حرفهای یاسوج از لحاظ تجهیزات در وضعیت خوبی قرار دارند، اما با توجه به پیشرفت دانش و علم باید تجهیزات به روزتر شوند.
همچنین، سیدنورالله هدایت، مدیرکل فنی و حرفهای استان کهگیلویهوبویراحمد نیز گفت: در طرح نجم ظرفیتها و قابلیتهای مراکز آموزش فنی و حرفهای مورد ارزیابی دقیق قرار میگیرد و چالشها، مشکلات مراکز و فضاهای مازاد آموزشی شناسایی و برای استفاده بهتر از آنها برنامهریزی میشود.مرکز فنی و حرفهای استان در مناطق روستایی، عشایری، زندانها و پادگانها دورههای آموزشی و مهارتی ویژه کارآموزان برگزار کرده است.
وی با بیان اینکه مرکز فنی و حرفهای با سه هدف مهارتآموزی، توانمندسازی و ایجاد مراکز بین کارگاهی در حال فعالیت است، تصریح کرد: 11 مرکز دولتی و ۱۳٠ مرکز آزاد و خصوصی علاقهمندان را در نوزده گروه هدف آموزش میدهند.
مدیرکل فنی و حرفهای استان کهگیلویهوبویراحمد با بیان اینکه 13 هزار نفر در سه ماهه تابستان امسال در رشتههای صنعت، خدمات، کشاورزی و فرهنگ و هنر نامنویسی کردهاند، گفت: یکی از رویکردهای مهم در فعالیت مراکز آموزشی، آموزش اشتغال محور است تا کارآموزان با دریافت گواهی مهارت فنی و حرفهای بتوانند جذب بازار کار شوند.
انتهای پیام