به گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی استانداری کهگیلویهوبویراحمد، فتاح محمدی، سرپرست معاونت سیاسی امنیتی استانداری کهگیلویهوبویراحمد روز گذشته، 17 دیماه در نشست برنامهریزی جشنواره داستاننویسی شهدای غریب، اظهار کرد: مدت دو سالی است که مبحث جدیدی در ادبیات پایداری و تجلیل و تکریم از شهدا به نام شهدای غریب مطرح شده است.
وی افزود: شهدای غریب کسانی هستند که در دوران اسارت براساس شدت جراحات یا شکنجه به درجه رفیع شهادت نائل شدند که در همین راستا کنگرهای در زمان رئیسجمهور شهید برگزار و نمایندگانی از استان معرفی شدند.
سرپرست معاونت سیاسی امنیتی استانداری کهگیلویهوبویراحمد بیان کرد: کسانی که دارای این شرایط و این شاخص بودند، شناسایی شدند که تاکنون 22 شهید غریب در استان شناسایی و اجلاسیه استانی تجلیل و تکریم از این شهیدان به عنوان یک کار فاخر، ارزشمند و ماندگار برگزار شد و برای اینکه بتوانیم از این گنجینه بزرگ و سرمایه معنوی دوران دفاع مقدس به خوبی استفاده کنیم و در مطالعات علمی مورد بهرهبرداری و استفاده قرار گیرد مأموریت جدیدی به استان واگذار شده است.
محمدی با اشاره به اینکه جشنواره ملی داستان نویسی شهدای غریب اسارت در استان برگزار میشود، تصریح کرد: دبیرخانه این جشنواره ملی در استان تشکیل و تعدادی از دستگاهها مسئولیت برگزاری این جشنواره ملی را به عهده گرفتند و جشنواره ملی داستان نویسی شهدای غریب دوران اسارت قرار است هفته دفاع مقدس سال آینده برگزار شود و اسناد و مدارک ارسالی از سراسر کشور مورد داوری قرار گیرد.
وی در پایان با بیان اینکه آثار ارسالی در قالب کتاب چاپ و در اختیار علاقهمندان قرار میگیرند، ضمن اینکه قابلیت استفاده در مراکز علمی و مطالعاتی و حتی مراکز نظامی را دارد، گفت: ترویج و گسترش فرهنگ ایثار و شهادت به نسل آینده، امروزه یک وظیفه همگانی است.
انتهای پیام