کد خبر: 4309114
تاریخ انتشار : ۱۴ مهر ۱۴۰۴ - ۱۲:۳۲

میزبانی کهگیلویه‌وبویراحمد از همایش سراسری اقتصاد مقاومتی

همایش سراسری اقتصاد مقاومتی از ۱۴ تا ۱۶ مهرماه امسال به میزبانی قرارگاه اقتصاد مقاومتی سازمان بسیج سازندگی سپاه فتح برگزار می‌شود.

همایش اقتصاد مقاومتی از سوی بسیج سازندگی سپاه فتح استان

به گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی سپاه فتح کهگیلویه‌وبویراحمد، حسن رضایی، مسئول بسیج سازندگی سپاه فتح کهگیلویه‌وبویراحمد امروز، 14 مهرماه در جمع خبرنگاران، گفت: همایش سراسری اقتصاد مقاومتی از ۱۴ تا ۱۶ مهرماه ۱۴۰۴ به میزبانی قرارگاه اقتصاد مقاومتی سازمان بسیج سازندگی سپاه فتح در جهت تحقق شعار سال (سرمایه‌گذاری برای تولید) برگزار خواهد شد.

وی همچنین با اشاره به اینکه این همایش برای اولین بار در این استان برگزار می‌شود، افزود: همایش با حضور مدیران اقتصاد مقاومتی بسیج سازندگی کشور در استان برگزار خواهد شد.

مسئول بسیج سازندگی سپاه فتح کهگیلویه‌وبویراحمد بیان کرد: ما بر این باوریم که این رویداد فرصت مناسبی برای گردهمایی مدیران و کارشناسان در جهت تبادل تجربیات و ارائه راهکار‌های نوین در راستای تقویت اقتصاد مقاومتی در سطح کشور است.

رضایی در پایان گفت: امیدواریم با همکاری و همفکری یکدیگر، گام‌های مؤثری در راستای توسعه پایدار و بهبود شرایط اقتصادی کشور و استان برداریم. 

انتهای پیام
captcha