کد خبر: 4322766
تاریخ انتشار : ۲۳ آذر ۱۴۰۴ - ۱۰:۲۶

حماسه ۹ دی‌ماه، درس عبرتی برای امروز و فردای جامعه است

نماینده ولی فقیه در کهگیلویه‌وبویراحمد حماسه ۹ دی‌ماه را درس عبرتی برای امروز و فردای جامعه دانست و گفت: باید وحدت و انسجام امروز جامعه را حفظ کنیم.

نشست برنامه‌ریزی بزرگداشت یوم الله ۹ دی‌ماه استان

به گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی دفتر امام جمعه یاسوج، آیت‌الله سیدنصیر حسینی، نماینده ولی فقیه در کهگیلویه‌وبویراحمد روز گذشته، 22 آذرماه در نشست برنامه‌ریزی بزرگداشت یوم الله ۹ دی‌ماه استان، اظهار کرد: ۹ دی یکی از عرصه‌های حماسه ملت در دفاع از انقلاب، اسلام و پیروی از ولایت فقیه بود و دشمن در سال ۸۸ خطای بزرگی را مرتکب شد تا به شکلی جامعه ما را درگیر کند.

وی افزود: برخی در راستای منافع فکری، حزبی و جناحی خود شاید کاری به منافع و مصالح کشور نداشته باشند، اما قاطبه مردم مصالح و منافع کشور را در نظر می‌گیرند .

نماینده ولی فقیه در کهگیلویه‌وبویراحمد اضافه کرد: وقتی مردم احساس کنند که افراد یا اشخاصی مصالح و منافع کشور را در نظر نمی‌گیرند، به صورت خودجوش در برابر آنها ایستادگی می‌کنند .

آیت‌الله حسینی یادآور شد: حماسه ۹ دی شاید به مباحث و اختلاف نظرهای منجر می‌شود، اما باید واقعیت‌ها را بیان کنیم و مواظب موج سواری دشمن باشیم.

وی با اشاره به اینکه تجربه‌های بسیاری در طول تاریخ انقلاب اسلامی به دست آمده که ۹ دی نیز یکی از آنها است، افزود: دشمن منتظر یک خطا و اشتباه از طرف ما بوده که بیشترین منافع را داشته باشد.

امام جمعه یاسوج ضمن تاکید بر اینکه هرچند انتخابات و فتنه سال ۸۸ گذشته اما حوادث آن دوران تجربه‌ای برای انقلاب اسلامی محسوب می‌شود، ادامه داد: انقلاب اسلامی در طول حیات خود و همچنین در دوران قبل از انقلاب قیام‌های بزرگی از طرف خردمندان و مردم بر علیه استبداد و استعمار صورت گرفت و افرادی که به دنبال عظمت برای ایران بودند، مورد هدف دشمن قرار گرفتند.

آیت‌الله حسینی تصریح کرد: انقلاب اسلامی ایران دستاورد بزرگی است که نباید با ساده انگاری و بهانه دادن به دست دشمنان، زمینه دخالت بیگانگان را فراهم کنیم.

وی اظهار کرد: امروز نیازمند انسجام ملی بیشتر در جامعه هستیم و باید وحدتی که همه اقشار و مردم در برابر دشمنان آن را حفظ کردند را پاس بداریم.

امام جمعه یاسوج ضمن تاکید بر اینکه ۹ دی درس عبرتی برای امروز و فردای جامعه و وحدت ملی را نشان داد، یادآور شد: وحدت و آگاهی مردم در برابر دشمنان در جنگ اخیر ستودنی بود و همه نقشه‌های دشمنان را خنثی و باطل کرد.باید ضمن برگزاری و تبیین حماسه ۹ دی، وحدت جامعه و کشور را در برابر توطئه دشمنان حفظ کنیم.

آیت‌الله حسینی بیان کرد: در زمینه بنزین نیز مردم باید بدانند این منابع تنها مربوط به این نسل نیست، بلکه آیندگان نیز باید از منابع خدادادی استفاده لازم را داشته باشند.

وی ضمن اشاره به اینکه باید طبق استانداردهای اصولی مصرف را در نظر داشته باشیم، گفت: هرچند بارش رحمت الهی را در روزهای گذشته شاهد بودیم اما باید بدانیم که از آب و سایر منابع به درستی استفاده کنیم و به دنبال اسراف نباشیم.

امام جمعه یاسوج مقاومت کشور را در همه زمینه‌ها یک ضرورت دانست و تصریح کرد: یکی از راه‌های حفظ مقاومت و پیشرفت در زمینه اقتصادی، مسئله استفاده بهینه و همچنین کنترل مصرف در انرژی است.

آیت‌الله حسینی در پایان ضمن تاکید بر اینکه باید با صبر، حوصله و مدیریت اصولی کار را به پیش ببریم، گفت: اگر بی تدبیری در کارها و فعالیت‌ها صورت گیرد، زمین خواهیم خورد.

انتهای پیام
دبیر:
سیده مهناز فاطمی اصل
captcha