کد خبر: 4284891
تاریخ انتشار : ۰۶ خرداد ۱۴۰۴ - ۰۸:۱۳

پوشش حمایتی بیش از ۲ هزار خانواده زندانی در کهگیلویه‌وبویراحمد

مدیرکل امور زندان‌های کهگیلویه‌وبویراحمد گفت: ۲ هزار و ۶۱۱ خانواده زندانی تحت پوشش نهاد‌های حمایتی قرار دارند.

منصور بیژنی، مدیرکل امور زندان‌های کهگیلویه‌وبویراحمد

به گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی امور زندان‌های کهگیلویه‌وبویراحمد، منصور بیژنی، مدیرکل امور زندان‌های کهگیلویه‌وبویراحمد روز گذشته، پنجم خردادماه در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: پنجم خردادماه به‌عنوان روز حمایت از خانواده زندانیان با هدف ارتقای سطح آگاهی عمومی نسبت به شرایط دشوار این خانواده‌ها و ایجاد زمینه برای مشارکت نهادهای دولتی خیریه‌ها و مردم در حمایت از آنان معرفی شده است. این روز فرصتی برای توجه به قشر آسیب‌پذیر جامعه است.

وی افزود: بدون تردید خانواده‌های زندانیان بدون هیچ نقشی در ارتکاب جرم اولین قربانیان جرم و جنایت در جامعه هستند که نیازمند حمایت هستند.

مدیرکل امور زندان‌های کهگیلویه‌وبویراحمد در ادامه با بیان اینکه هدف اصلی زندان اصلاح مجرمان است، اضافه کرد: حمایت از خانواده‌های زندانیان یکی از حلقه‌های اصلاح و تربیت است و در استان ۲ هزار و ۶۱۱ خانواده زندانیان تحت پوشش نهادهای حمایتی هستند.

بیژنی در پایان گفت: در طی این سال‌ها انجمن‌‌های حمایت از زندانیان و خانواده‌های آنان تشکیل شده است تا از آسیب‌ها در امان باشند. سال گذشته به دو هزار و ۶۱۱ خانواده زندانی کمک‌های موردی، نقدی و لوازم خانگی شد.در مجموع ماهیانه یک میلیارد ۵۰۰ میلیون تومان مستمری به خانواده‌های نیازمند زندانیان استان پرداخت می‌شود.

انتهای پیام
captcha